Andreea Ibacka, dezvăluiri inedite despre cei doi copii ai săi. Cine o ajută cu cei mici: „Contează foarte mult”

Andreea Ibacka a vorbit deschis despre viața cu doi copii mici și provocările de zi cu zi.

Andreea și Cabral Ibacka formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au cunoscut în 2007, atunci când erau colegi într-o telenovelă românească, și s-au căsătorit în anul 2011. Au împreună doi copii, pe Namiko și pe Tiago, iar prezentatorul TV mai are un copil, care locuiește în Olanda, pe nume Inoke, din mariajul cu fosta lui soție, Luana Mitran.

Andreea Ibacka, dezvăluiri despre rolul de mamă

Andreea Ibacka se dedică cu multă grijă și atenție creșterii și educației copiilor săi. Recent, actrița a vorbit despre abordarea pe care o are în ceea ce privește creșterea micuților săi. De asemenea, actrița a dezvăluit că mama ei este cea care o ajută cu creșterea copiilor.

„Ca orice părinte cred, că nu fac ceva special altfel decât alte mămici. O am pe mama, îi mai ia de la grădiniță și se joacă cu ei acasă. Dacă ajung târziu îi bagă și la băiță, le dă de mâncare, desigur, apoi și la somn. Astăzi am petrecut jumătate de zi cu copiii, am fost la niște controale la medic, bine că e totul sub control, urmează să plecăm în vacanță, așa că o să stau foarte mult timp cu ei. Plecăm și cu copiii, și cu cățeii, la mare, la noi, pe litoral, să vedem câtă relaxare… Am închiriat un apartament cu curte. Iar cu proiectele, încerc să finalizez proiectele pentru a avea câteva săptămâni, sper eu, două-trei săptămâni, mai lejere. Oricum, peste vară, știi și tu că sunt proiecte mai puține.”, a spus Andreea Ibacka pentru ciao.ro.

„Am avut la un moment dat (bonă n.red.), acum ne mai ajută bunicii, desigur, copiii sunt în colectivitate și asta sigur că contează foarte mult pentru program, dar și pentru dezvoltarea lor. Adică mie mi s-a părut un pas foarte bun pentru ei. Cel mic a început chiar la 2 ani colectivitatea mai devreme decât în mod normal sau decât am făcut cu sora lui și a fost mai bine așa.”

De asemenea, vedeta a recunoscut și cum o mai surprind, uneori, cei doi copii.

„Uite, de exemplu, m-a surprins fiul meu, la 4 dimineața, când am trecut să-i verific să văd dacă dorm bine, dacă nu au înghețat, dacă le e cald. Dormim cu aer condiționat și eu sunt un pic stresată pe tema asta. Și m-a surprins pentru că la vârsta lui nu l-am găsit acasă în pat.

Copilul dormea foarte liniștit, dar nu era nici în pat, nu era nici pe covorul de lângă pat, era pe parchet, direct, culcat pe burtă, dormea foarte liniștit. Cel mai liniștit, ca un puișor ce este, și atât de liniștit era încât eu l-am mutat în pat și chiar și așa nu s-a trezit. Mi-a stat inima când am intrat, și eu buimacă totuși, trezită din somn, și cu lumină foarte puțină difuză, să nu găsesc copilul în pat. ‘Unde a dispărut?!'”

Ce activități de familie au

Acum că ambii copii au crescut suficient pentru a-i include în activitățile de familie departe de casă, Andreea și Cabral Ibacka își organizează călătoriile împreună și au grijă ca cei mici să aibă parte de experiențe inedite, potrivite vârstei.

„Atât timp cât cel mic era prea mic să-l includem în activități, mai departe de casă sau mai solicitante din punct de vedere fizic, trebuia să facem chestia asta, unul rămânea acasă cu el. Erau unele activități pe care nu voiam să o privam pe ea, cum ar fi offroad, camping și așa mai departe, la care trebuia să meargă doar cu tatăl ei. Și eu stăteam cu cel mic acasă. Acum, totuși, cred că ei se potrivesc aceluiași gen de activități, e o diferență destul de bună între ei, aproape 3 ani, și putem totuși să ne grupăm să petrecem timpul ăla de calitate de care auzim în filme, toți patru. Sau mă rog patru, plus trei căței. Familie numeroasă.”, a mai spus actrița.

Citește și:
Ce intenționează să facă Oana Moșneagu cu cele două rochii de mireasă purtate la cununia religioasă cu Vlad Gherman: „Dacă am ocazia…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people