Andreea Ibacka, dezvăluiri despre viața de familie. Cât de strictă este vedeta cu copiii ei: „Sunt o tipă foarte parolistă”

Andreea Ibacka a oferit detalii inedite despre modul în care se vede în rolul de mamă.

Andreea și Cabral Ibacka formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au cunoscut în 2007, atunci când erau colegi într-o telenovelă românească, și s-au căsătorit în anul 2011. Au împreună doi copii, pe Namiko și pe Tiago, iar prezentatorul TV mai are un copil, care locuiește în Olanda, pe nume Inoke, din mariajul cu fosta lui soție, Luana Mitran.

Andreea Ibacka se dedică cu multă grijă și atenție creșterii și educației copiilor săi. Recent, actrița a vorbit despre abordarea strictă pe care o are în ceea ce privește creșterea micuților săi. Într-un interviu recent, vedeta a vorbit despre principiile pe care le aplică în educația copiilor. Deși admite că nu este perfectă, ea se arată foarte implicată și afectuoasă în rolul său de mamă.

Cât de strictă este Andreea Ibacka în rolul de mamă

Andreea Ibacka a evidențiat că este o persoană care își respectă promisiunile și că încearcă să insufle această valoare și copiilor săi. Ba mai mult, susține că fiica ei deja a început să devină mai conștientă de anumite lucruri.

„Imperfectă… trebuie să recunosc asta, dar foarte dedicată și iubitoare. Cred că așa suntem noi, părinții, după ce avem copii… începem să facem și interogări la regulile alea stricte pe care ni le propuseserăm. Eu sunt o tipă foarte parolistă, de cuvânt și cred că i-am învățat deja și pe ei treaba asta. Cel puțin fiica mea, care are 5 ani și jumătate, deja e mult mai conștientă de ce se întâmplă, de ce discutăm, de ce promite. Este identică cu mine!”, a declarat Andreea Ibacka la Star Matinal, potrivit Spynews.

Referitor la regulile din gospodărie, Andreea Ibacka a admis că acestea nu sunt mereu respectate cu strictețe. În interviul acordat pentru Star Matinal de la Antena Stars, actrița a mărturisit că uneori mai face excepții de la reguli, însă încearcă să le mențină în vedere.

„Regulile au fost făcute să fie și încălcate pe alocuri, adică nu pot să spun că ora de culcare nu este niciodată depășită sau că mănâncă doar ca la carte, dar timpul dedicat ecranelor este strict, este limitat de fiecare dată”, a precizat ea.

Ce curiozități are deja Namiko

Andreea Ibacka a fost surprinsă de curiozitățile pe care le manifestă Namiko, fiica ei în vârstă de 5 ani și jumătate. Vedeta își dorește să le ofere celor doi copii ai săi o educație aleasă, cu speranța că aceștia vor fi pregătiți să facă față provocărilor vieții cât mai bine.

Pe măsură ce Namiko a crescut, a început să pună tot mai multe întrebări, unele dintre ele surprinzându-i pe părinți. Andreea Ibacka a dezvăluit recent că are discuții cu fiica sa de 5 ani despre subiecte care n-ar mai trebui să fie considerate tabu. Chiar dacă încearcă să abordeze teme adecvate vârstei copilului ei, Namiko pare să aibă o înțelegere surprinzător de matură a lucrurilor.

„M-a întrebat despre menstruație. A venit vorba. Observă niște treburi în casă, oricât ai încerca să le maschezi. Nu că ar fi un subiect tabu, dar am încercat să găsesc momentul potrivit în care să o abordez, ca ea să înțeleagă, fără să o sperie treaba asta. Ea se supără și îmi spune: ‘Eu sunt pregătită! Te rog să îmi spui orice. Eu sunt curajoasă’. Și chiar este”, a declarat Andreea Ibacka în cadrul podcastului „Vorba lu’ Jorge”.

Citește și:
Lidia Buble, surprinsă în ipostaze romantice alături de iubitul ei, Horațiu Nicolau. Gestul elegant făcut de omul de afaceri

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people