Andreea Ibacka, dezvăluiri despre diferența de vârstă dintre ea și Cabral: „Lumea e atât de mică”

Andreea Ibacka a dezvăluit cum simte diferența de vârstă dintre ea și Cabral și cum gestionează problemele din cuplu.

Andreea Ibacka, dezvăluiri despre diferența de vârstă dintre ea și Cabral: „Lumea e atât de mică”

Andreea Ibacka și Cabral formează un cuplu adorat de fani, iar cei doi nu se sfiesc să își facă declarații de dragoste publice sau să dezvăluie ce anume îi atrage cel mai mult la celălalt. Soția prezentatorului TV se poate mândri cu umorul său fantastic, care „te poate lovi” când te aștepți mai puțin, iar aceasta este, cu siguranță, una dintre calitățile cu care l-a cucerit pe Cabral. Deși el are 8 ani mai mult decât ea, acest lucru nu i-a împiedicat să fie împreună.

Andreea Ibacka, despre diferența de vârstă dintre ea și Cabral

Într-un interviu oferit pentru revista Viva!, Andreea Ibacka a vorbit deschis despre diferența de 8 ani dintre ea și Cabral. Deși vedeta a recunoscut că uneori se poate resimți o mică diferență între ei, cei doi au știut să își gestioneze foarte bine problemele, timpul și sarcinile în familie. Ba mai mult, soția prezentatorului TV a dezvăluit că, atunci când a venit vorba despre extinderea familiei, Cabral s-a lăsat „pe mâna ei”.

Diferența nu-i nici mare, nici mică. Deși, după anul fabricației, am fi putut să ne cunoaștem chiar la ședințele cu părinții. Acolo unde participam în calități diferite, vreau să spun. Lumea e atât de mică, încât eu am fost colegă de generală cu Artemis, sora lui Cabral. Da, există momente în care simțim diferit tocmai prin prisma etapei pe care o traversăm. Eu i-am înțeles criza vârstei mijlocii (să nu-i spuneți că a pățit el așa ceva!), el a mers pe mâna mea când a venit vorba despre decizia extinderii familiei, despre timing-ul ideal (mă scuzați, nu mi-a ieșit nicio formulare mai puțin pompoasă).„, a spus Andreea Ibacka pentru Viva!

De asemenea, Andreea Ibacka a dezvăluit și ce părere au avut părinții ei despre relația sa cu Cabral. Vedeta a precizat că ea face parte dintr-o familie unită, iar în ultimii ani, de la venirea copiilor pe lume, reușesc să se vadă la câteva zile, iar evenimentele importante sunt petrecute împreună.

„Suntem o familie mare și unită, iar asta nu e doar o lozincă. Iar de când au apărut cei mici, ne vedem cu părinții noștri cel mult o dată la câteva zile, ne petrecem toate evenimentele importante împreună, concedii, weekenduri ș.a.m.d.”, a mai spus soția lui Cabral.

Întrebată dacă ea și soțul ei găsesc și timp de petrecut în doi, de când au apărut copiii, Andreea a răspuns: „Îmi pun toată nădejdea în rubrica de parenting din cadrul ‘Happy Café’, pe care o și produc. E momentul să pun teoria în practică, zic.

Citește și:
Vedete și cele mai inedite & cool ținute de pe covorul roșu la BRIT Awards 2023

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people