Andreea Ibacka, dezvăluiri despre cum i s-a schimbat viața după ce a ajuns celebră: „Momentele mele de divă…”

Într-un interviu acordat recent, Andreea Ibacka a vorbit despre cum i s-a schimbat viața după ce a ajuns cunoscută.

Andreea și Cabral Ibacka formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au cunoscut în 2007, atunci când erau colegi într-o telenovelă românească, și s-au căsătorit în anul 2011. Au împreună doi copii, pe Namiko și pe Tiago, iar prezentatorul TV mai are un copil, care locuiește în Olanda, pe nume Inoke, din mariajul cu fosta lui soție, Luana Mitran.

Andreea Ibacka este recunoscută pentru rolurile pe care le-a interpretat în mai multe telenovele românești. O perioadă, vedeta a prezentat alături de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman emisiunea „Happy Cafe” de la Happy Channel, însă a decis să facă o pauză de la lumea televiziunii și să se concentreze pe alte proiecte

Andreea Ibacka, confesiuni despre schimbările din viața ei după ce a jucat în telenovele

Într-un interviu acordat recent, Andreea Ibacka a vorbit despre cum i s-a schimbat viața după ce a ajuns cunoscută.

„Probabil nu sunt prima care spune asta: atunci când ești celebru, nu mai ai rate la bancă. Mă salută lumea pe stradă, da, mă întreabă de familie ori de sănătate, le sunt ca o vecină simpatică, zic eu. Din exterior, lucrurile se văd diferit. Am muncit foarte mult, constant, iar familia mi-a dat întotdeauna echilibrul necesar, nu-mi amintesc să fi pierdut busola pe traseu. Momentele mele de divă țin câteva minute, preț de o ședință foto sau vreun reel pe Instagram. La bază, tot Cenușăreasa. Știi ce zic, familie mare, responsabilități, timpul liber se împarte între rufe, mâncare, curățenie și facturi”, a povestit actrița pentru VIVA!.

Ea a mărturisit că a ajuns în lumea showbiz-ului complet întâmplător.

„Cât despre debut și despre drumul pe care trebuia să-l urmez – am tot povestit – inițial nici nu mi-am dat seama pe unde merg. Am ajuns la casting aproape din greșeală, atunci când eram studentă la ASE, lucram în cu totul alt domeniu și nu cunoșteam pe nimeni în televiziune. N-aveam nici firimituri de pâine lăsate pe drum, vorba aceea, ca Hänsel și Gretel. Dar am pășit de mână cu echipa potrivită, dornică să învăț (tocilara din mine). Am muncit mult, dar a meritat”, a mai spus ea pentru sursa citată.

Andreea Ibacka, dezvăluiri despre regulile din familie

Andreea Ibacka intenționează să introducă o nouă regulă în familia sa, pe care atât soțul ei, Cabral, cât și copiii lor vor trebui să o urmeze. Vedeta recunoaște că tehnologia poate avea efecte negative asupra celor mici.

Andreea și Cabral Ibacka sunt părinți dedicați, punând un mare accent pe nevoile celor doi copii ai lor, Namiko și Tiago. Actrița a mărturisit recent pentru CIAO.RO că ambii își planifică programul astfel încât să petreacă cât mai mult timp cu cei mici. Unul dintre principalele lor obiective este să prevină dependența copiilor de ecrane.

„Da, întotdeauna mă organizam în timpul zilei până îi luam pe copii după-amiaza, clar. Și chiar mă gândeam să facem regulă cât mai repede și să nu mai petrecem timp pe telefoane, după-amiaza, după ce luăm copiii de la grădiniță sau să petrecem mult mai puțin. Pentru ca și modelul pe care li-l insuflăm lor să fie astfel”, a declarat, pentru CIAO.RO, Andreea Ibacka.

Pentru a păstra un echilibru, Andreea își programează activitățile atunci când copiii sunt la grădiniță sau în grija bunicilor. Începând din toamnă, când cei mici vor reveni la grădiniță, vedeta își va organiza proiectele astfel încât să nu afecteze timpul petrecut cu Namiko și Tiago.

„Sunt foarte mulți copii captivi în social media de la vârste foarte fragede și până la urmă e normal să fie așa, dacă modelul lor de acasă ăsta este. Și nu îi pot impune fiică-mii, după ce va merge la școală, să nu aibă un telefon, să nu aibă un profil de social media, dacă ea mă vede pe mine că nonstop asta fac. Și atunci, mă rog, știi cum e, trebuie să ne educăm pe noi, ca să le transmitem lor valorile corecte”, a mai spus soția lui Cabral.

Citește și:
Mesajul transmis de Mihai Morar la aniversarea a 18 ani de căsătorie cu soția lui, Gabriela. Ce imagine inedită de la nuntă a dezvăluit acesta

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people