Andreea Ibacka, dezvăluiri despre conflictele cu Cabral și viața de familie cu doi copii mici

Andreea și Cabral Ibacka formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz.

Andreea Ibacka, dezvăluiri despre conflictele cu Cabral și viața de familie cu doi copii mici

Andreea și Cabral Ibacka formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz, iar cei doi au o familie superbă cu care se mândresc de fiecare dată. Prezentatorul TV și soția lui sunt foarte activi pe rețelele de socializare și împărtășesc cu fanii momente inedite din viața lor, fie alături de copii, fie din vacanțele cu prietenii.

Andreea Ibacka și Cabral s-au cunoscut în 2007, atunci când erau colegi într-o telenovelă românească. Sunt căsătoriți de 11 ani și au împreună doi copii, pe Namiko și pe Tiago. Prezentatorul de la PRO TV mai are o fiică, pe nume Inoke, din mariajul cu fosta lui soție, Luana Mitran.

Andreea Ibacka a vorbit într-un interviu acordat recent despre momentele mai puțin plăcute din relația cu soțul ei, dar și cum îmbină cariera cu viața de familie și creșterea celor doi copii.

„Cred că fiecare își dorește să fie mai apreciat decât este, pentru că suntem două persoane foarte ocupate și care muncim mult și ne și dedicăm mult. Și, uneori, n-avem timp să vedem că și celălalt trage la fel de mult și ne-am dori doar să culegem aplauzele la scenă deschisă. Acasă, dacă se poate pe sectorul 4, soțul să mă felicite la megafon: ‘Așa soție ca a mea nu mai are nimenea!’. Uneori îmi doresc chestia asta și sunt lucruri pe care le fac tocmai ca el să mă aplaude și când nu mă aplaudă…” a menționat Andreea Ibacka în cadrul emisiunii FRESH by UNICA.

În ceea ce îi privește pe cei doi copii ai săi, Andreea recunoaște că se regăsește în comportamentul pe care îl are micuța Namiko.

„Mi-am dorit să cresc foarte repede! Mi-aduc aminte că inclusiv în copilărie eram genul de copil care prefera compania adulților, trăgea cu urechea la discuțiile părinților. Ai mei aveau o gașcă foarte drăguță, copii și părinți, copii de aceeași vârstă, și cumva eu mereu trăgeam înspre ei. Și văd treaba asta la Namiko, care, sigur, are câțiva prieteni de suflet pe care îi enumeră o dată la câteva zile ca să își reconfirme că e unde trebuie. În rest, caută compania adulților. Și eu încerc să o ajut pe ea să nu facă aceleași lucruri pe care le-am făcut eu și cumva să se bucure mai mult de copilărie”, a mai declarat vedeta pentru sursa citată.

Citește și:
Vedete și cele mai inedite & cool ținute de pe covorul roșu la BRIT Awards 2023

FOTO: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people