Andreea Ibacka, detalii inedite despre rolul de mamă. Fiul ei și al lui Cabral a început grădinița: „Normalitatea cu copii mici”

Andreea Ibacka a vorbit deschis despre rolul de mamă a doi copii mici.

Andreea Ibacka, detalii inedite despre rolul de mamă. Fiul ei și al lui Cabral a început grădinița: "Normalitatea cu copii mici"

Băiețelul lui Cabral și al Andreei Ibacka a început să meargă la grădiniță la nici 2 ani. Andreea Ibacka și soțul ei au o căsnicie solidă care durează de 12 ani și sunt părinții a doi copii minunați, Namiko și Tiago. Într-un interviu acordat pentru viva.ro, actrița a dezvăluit detalii despre primele zile de grădiniță ale micuțului, dar și cum se descurcă în rolul de mamă a doi copii mici.

Fiul lui Cabral și al Andreei Ibacka a început să meargă la grădiniță la o vârstă fragedă, acesta având sub 2 ani. După o vacanță petrecută cu familia, Andreea Ibacka și-a reluat activitatea, iar acum este bucuroasă că ambii copii sunt la grădiniță și se simt foarte bine acolo. Actrița și-a luat foarte în serios responsabilitățile de mamă, însă nu se neglijează nici pe ea și încearcă să echilibreze viața de familie cu cea personală. 

„Copiii te pun să alegi alte priorități, dar mă bucur din când în când și de viața mea de adult. Dar în seara aceasta am ieșit cu fetele și avem o cină senzațională, pentru că la Duman de fiecare dată se mănâncă groza. Și muzica este bună, dar și atmosfera de aici. Dar, în general, petrec după muncă, cum ar fi după-amiezele cu copiii la locurile de joacă, în parc, la fel de fel de muzee, la cinema la Desene animate, lucruri de mămici și copii.”, a precizat Andreea Ibacka.

Andreea Ibacka, despre cum s-a adaptat fiul ei la grădiniță

Tiago, fiul Andreei și al lui Cabral Ibacka, merge la grădinița la vârsta de aproape 2 ani. Părinții lui sunt foarte mândri de cel mic, iar actrița a dezvăluit că acesta s-a adaptat foarte bine în colectivitate. Ba mai mult, Tiago este foarte bucuros să îi vadă pe ceilalți copii și să se joace alături de ei.

„Chiar este și primul an pentru Tiago, care împlinește doi ani și merge deja la grupa ‘baby’ de câteva zile. Acum are temperatură și e acasă. Cam așa e în primul an de colectivitate. Trebuie să se imunizeze. O parte din belele le-am mai pățit cu sora lui. Dar trebuie să le ia și singur în piept acum. Dar îi place foarte mult și asta mă bucură, că merge cu mare veselie. Dimineața recunoaște locul și când suntem pe alee o rupe la fugă să ajungă mai repede la grupa lui. E adevărat că se și distrează foarte mult acum că e încă vreme bună și stau în curte la soare. Mai desenează pe asfalt, se dau pe tobogane… Sunt foarte mulțumită de grădinița aleasă. Acolo merge și Namiko și e un avantaj sigur, că îi duc pe amândoi în același loc și că el se poate baza pe sora mai mare. Și din a doua zi a și dormit la grădiniță. Așa mare încredere a prins în doamna Adina, încât a adormit la ea în brațe, și după vreo câteva minute îmi dădea mesaje: ‘cum fac acum să îl pun în pat, că simte?!’. I-am spus: ‘Cam 5-10 minute trebuie să așteptați’. După aceea l-a pus în pat și a dormit două ore. Deci, copilul e foarte relaxat în mediul de acolo.”, a spus vedeta.

În ceea ce privește timpul pe care și-l alocă pentru ea, Andreea Ibacka a recunoscut că, de cele mai mult ori, este pe grabă și nu are timp suficient pentru a se bucura de răsfățul propriu, însă se bucură de fiecare moment.

„De obicei, le fac pe toate pe grabă, pentru mine. Dar uite că trecem într-o altă etapă și sunt și alte provocări, dar, cât de cât, îți recâștigi independența. Dormim noaptea de câteva luni, după vreo 5 ani de nesomn, dar sigur că merită toate sacrificiile. Până la urmă, am știut în ce mă bag. Am făcut doi copii pe care mi i-am dorit, care sunt sănătoși, sunt superbi și nu am de ce să mă plâng. Alții au greutăți, la noi e doar normal. Normalitatea cu copii mici.”, a mai declarat actrița.

Citește și:
Noi detalii despre divorțul dintre Sofia Vergara și Joe Manganiello. Care ar fi fost motivele despărțirii

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people