Andreea Ibacka, declarații neașteptate despre soțul ei, Cabral. Ce a dezvăluit despre relația lor: „Acasă mai apar și nervii”

Andreea Ibacka a făcut declarații surprinzătoare despre căsnicia ei de lungă durată cu Cabral Ibacka.

Andreea Ibacka, declarații neașteptate despre soțul ei, Cabral. Ce a dezvăluit despre relația lor: "Acasă mai apar și nervii"

Andreea și Cabral Ibacka formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au cunoscut în 2007, atunci când erau colegi într-o telenovelă românească, și s-au căsătorit în anul 2011. Au împreună doi copii, pe Namiko și pe Tiago, iar prezentatorul TV mai are o fată, care locuiește în Olanda, pe nume Inoke, din mariajul cu fosta lui soție, Luana Mitran.

Andreea Ibacka a dezvăluit recent care este tradiția pe care încearcă să o respecte cu strictețe împreună cu familia ei. 

„Nu am marcat chiar de fiecare dată cu ceva așa spectaculos. Până la urmă e important să fim împreună, să servim masa toți. Eu țin la chestia asta, să fie masa aceea în familie, de duminică, tradiția aceea pe vechi. Pentru mine astea sunt importante și mai puțin să facem o sărbătoare cu fast, cu tort, cu artificii ca să punctăm fiecare ocazie”, a declarat Andreea Ibacka pentru Playtech Știri.

Vorbind și despre căsnicia ei, actrița a recunoscut că ea și Cabral Ibacka nu au fost lipsiți de momente dificile în relația lor, dar au reușit să le gestioneze. 

„Nu avem o căsnicie perfectă, avem o căsnicie normală, cum are toată lumea, cu suișuri și coborâșuri. Dar ne leagă foarte multe și atunci când există iubire, știi cum e, îți mai scoți și ochii, dar mai lași și de la tine. Cam așa și la noi. Sigur că da, numai că acasă nu e ca pe sticlă. Acasă mai apar și nervii, nu doar umorul”, a mai spus Andreea Ibacka pentru sursa menționată. 

Într-un interviu oferit pentru revista VIVA! acum ceva timp, Andreea Ibacka a vorbit cu sinceritate despre diferența de 8 ani dintre ea și soțul ei, Cabral. Actrița a recunoscut că se mai întâmplă ca uneori să resimtă această diferență între ei, dar, cu toate astea, cei doi au știut să își gestioneze foarte bine problemele, timpul și sarcinile în familie.

„Diferența nu-i nici mare, nici mică. Deși, după anul fabricației, am fi putut să ne cunoaștem chiar la ședințele cu părinții. Acolo unde participam în calități diferite, vreau să spun. Lumea e atât de mică, încât eu am fost colegă de generală cu Artemis, sora lui Cabral. Da, există momente în care simțim diferit tocmai prin prisma etapei pe care o traversăm. Eu i-am înțeles criza vârstei mijlocii (să nu-i spuneți că a pățit el așa ceva!), el a mers pe mâna mea când a venit vorba despre decizia extinderii familiei, despre timing-ul ideal (mă scuzați, nu mi-a ieșit nicio formulare mai puțin pompoasă)”, a declarat Andreea Ibacka într-un interviu pentru VIVA!.

De asemenea, Andreea Ibacka a dezvăluit și ce părere au avut părinții ei despre relația sa cu Cabral. Vedeta a precizat că ea face parte dintr-o familie unită, iar în ultimii ani, de la venirea copiilor pe lume, reușesc să se vadă la câteva zile, iar evenimentele importante din viața lor le petrec mereu împreună.

„Suntem o familie mare și unită, iar asta nu e doar o lozincă. Iar de când au apărut cei mici, ne vedem cu părinții noștri cel mult o dată la câteva zile, ne petrecem toate evenimentele importante împreună, concedii, weekenduri ș.a.m.d”, a mai spus Andreea Ibacka pentru sursa citată anterior.

Citește și:
Victoria Raileanu, mărturisiri despre fiul ei, Carol, și creșterea lui: „Suntem părinte și copil, după prieteni'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people