Andreea Ibacka a dat casting pentru a prezenta o emisiune cunoscută în România. De ce n-a fost aleasă: „Nu m-aș fi regăsit acolo”

Andreea Ibacka a dezvăluit că a dat casting pentru a fi prezentatoarea unei emisiuni cunoscute din România.

Andreea Ibacka a dat casting pentru a prezenta o emisiune cunoscută în România. De ce n-a fost aleasă: "Nu m-aș fi regăsit acolo"

Andreea Ibacka este recunoscută pentru rolurile pe care le-a interpretat în mai multe telenovele românești. O perioadă, vedeta a prezentat alături de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman emisiunea „Happy Cafe” de la Happy Channel, însă a decis să facă o pauză de la lumea televiziunii și să se concentreze pe alte proiecte. 

Invitată în podcast-ul „Te Ascult”, moderat de Ilinca Vandici, Andreea Ibacka a făcut o dezvăluire inedită. Actrița a povestit pentru prima dată faptul că a dat casting pentru a fi prezentatoarea unei emisiuni extrem de cunoscute în România, fiind vorba chiar despre „Bravo, ai stil!”, show-ul prezentat de Ilinca Vandici. 

„Îți fac o mărturisire. Pentru că viața știe mai bine, de multe ori, pentru tine ce ți se potrivește și pentru că nu trebuie să ții cu dinții de un rezultat final, trebuie să urmărești scopul pe termen lung. Eu vreau să fiu un moderator, un speaker bun – apropo de proiecte care nu mi s-ar fi potrivit, am dat casting pentru emisiunea „Bravo, ai stil!”. Pe surse, am aflat că aveam chiar șanse reale. Între timp, tu ai prezentat 8 sezoane. Mă uitam la voi și mă gândeam la ce faceți voi acolo și cât de glam arată tot show-ul. Poate că eu aș fi vorbit bine sau aș fi arătat drăguț, dar nu sunt pasionată de modă deloc. Eu merg pe minimalist, nu urmăresc tendințele. Pe mine decât să mă duci la shopping de haine, mai bine mă duci la bricolaj. Eu nu m-aș fi regăsit acolo și nu a fost o veste proastă că nu am luat acel casting”, a declarat Andreea Ibacka. 

Recent, Andreea Ibacka a dezvăluit motivul pentru care a luat o pauză de la televiziune. Actrița și-a dorit să pună pe primul plan familia, dar și alte proiecte în care este implicată în zona de online. 

„Da, am luat o pauză momentan de pe TV. Am discutat și am hotărât practic împreună cu echipa și cu colegii mei, deci nu a fost nicio surpriză, nu a fost nicio ceartă, nu a fost nicio dramă la mijloc. Am simțit nevoia să prioritez un pic alte proiecte în online și alături de familia mea, pentru că viața cu doi copii nu mai e chiar așa cum o știam înainte de copii și e normal până la urmă să fie așa”, a spus Andreea Ibacka pentru unica.ro

În ceea ce privește serialele, Andreea Ibacka a recunoscut că îi este dor să mai joace în astfel de producții. Actrița consideră că acum trebuie să se dedice familiei sale și creșterii celor doi copii, Namiko și Tiago.

„Da, uneori. Da, au fost și situațiile astea. Cred că la momentul acesta al vieții mele ar fi foarte greu să mă întorc la programul pe care l-am cunoscut la Buftea de luni până vineri, practic toată ziua, până seara târziu la filmare. Ar fi nedrept față de familia mea și nu simt că e momentul acum. Ei sunt foarte micuți, au nevoie de toată atenția mea. Dacă, la un moment dat, lucrurile se vor schimba, se mai reglează din timp, nu spun nu, dar sigur că există proiecte și inclusiv seriale sau inclusiv roluri pentru care cred că m-aș putea potrivi.”

Citește și:
Decizia radicală luată de CRBL și soția lui, Elena, după anunțul neașteptat că divorțează. Ce au observat fanii

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people