Andreea Esca se confruntă cu probleme de sănătate. Ce i-au recomandat medicii

Andreea Esca le-a dezvăluit fanilor că are probleme de sănătate.

Andreea Esca se confruntă cu probleme de sănătate. Ce i-au recomandat medicii

Telespectatorii s-au întrebat care este motivul pentru care Andreea Esca nu a mai apărut în aceste zile la știrile PRO TV. Prezentatoarea le-a dezvăluit persoanelor care o urmăresc pe rețelele de socializare că are probleme de sănătate și a fost nevoită să stea departe de activitatea ei profesională. 

Andrea Esca se confruntă de câteva zile cu o răceală. Din păcate, nu și-a revenit, simptomele s-au agravat și a rămas fără voce. La recomandarea medicilor, pe lângă tratament, prezentatoarea TV trebuie să facă un repaus vocal timp de 3-5 zile. Ulterior, vedeta în vârstă de 51 de ani trebuie să meargă din nou la un consult, pentru a vedea cum a evoluat starea ei de sănătate. 

„Să vedem când îmi pot recupera vocea… astă seară, sigur NU! Dar îi dă de cap doamna doctor”, le-a povestit Andreea Esca fanilor ei de pe Instagram.

Pentru că nu a putut prezenta știrile, Andreea Esca a fost înlocuită de către Oana Andoni. Vedeta a publicat și o imagine în timp ce se uita la colega ei de la PRO TV.

„Când mă uit la Oana Andoni, fără cuvinte, la propriu și la figurat”, a mărturisit Andreea Esca pe Instagram. 

Foarte mulți sunt curioși să afle cum reușește vedeta să își mențină silueta și ce secrete are. Andreea Esca are un stil de viață activ și obișnuiește să meargă să facă exerciții fizice alături de un antrenor. Pe lângă asta, prezentatoarea de la PRO TV nu face excese și este adepta unei alimentații echilibrate.

„Cred că rinichii nu sunt în starea lor cea mai bună și asta deoarece nu consum suficientă apă. Ar trebui să beau mult mai multă apă, dar mie nu prea mi-e sete. Mă consider, per total, o persoană sănătoasă. Eu cred că e foarte important sportul, mersul la sală zilnic. Și mai este foarte important să nu facem nici excese. Eu, de exemplu, nu fumez, nu beau alcool, încerc pe cât se poate să mănânc cât mai echilibrat”, a spus Andreea Esca în cadrul unui interviu pentru Click!

Andreea Esca este conștientă de faptul că exercițiile fizice sunt esențiale în menținerea unei siluete armonioase, astfel încât nu ratează nicio ocazie de a se antrena. Chiar dacă a recunoscut că nu duce mereu cel mai sănătos stil de viață, vedeta insistă că face constant activități fizice, indiferent de circumstanțe.

„Nu știu dacă am cel mai sănătos stil de viață, dar merg la sport dintotdeauna, în mod regulat, orice s-ar întâmpla. Nu am fumat niciodată, nu știu dacă contează, alcool nu prea beau. Beau câte un pahar undeva, așa de gust. Nu e pasiunea mea! Dansez mult, îmi place muzica, am prieteni foarte simpatici, am o familie frumoasă. Toate aceste lucruri, la un loc, reprezintă cumva o viață sănătoasă”, a povestit Andreea Esca într-un interviu pentru emisiunea „Vorbește Lumea”, transmite PRO TV.

Citește și:
Adevăratul motiv pentru care Gina Pistol a decis să se retragă din televiziune. Ce a mărturisit vedeta: „Am realizat cât de fragili suntem, de fapt'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people