Andreea Esca, mărturisiri neașteptate despre educația celor doi copii, Alexia și Aris: „A fi prea relaxat nu e în regulă”

Andreea Esca a vorbit despre educația celor doi copii, Alexia și Aris.

Andreea Esca, mărturisiri neașteptate despre educația celor doi copii, Alexia și Aris: "A fi prea relaxat nu e în regulă"

Andreea Esca a făcut o serie de confesiuni neașteptate despre educația celor doi copii ai ei, Alexia și Aris.

Invitată în cadrul emisiunii „La Măruță” de la PRO TV, Andreea Esca a vorbit despre felul în care a ales să îi crească pe Alexia și Aris Eram. Prezentatoarea a dezvăluit care este stilul de parenting pe care l-a folosit în educația celor doi copii ai ei. Vedeta PRO TV a povestit că a discutat la un moment dat cu un medic pediatru american, care i-a oferit câteva sfaturi în ceea ce privește creșterea copiilor, după ce i-a adresat câteva întrebări. 

„Eu cred că, pe vechi, asta cu „a da milităria jos din pod” funcționează în continuare. Așa cred eu, nu știu. Și cred că a fi prea relaxat nu e în regulă. Să știi că eu am vorbit cu un medic pediatru american care a scris o carte foarte bună, pe care toate mamele o citeau când rămâneau însărcinate. Omul mi-a explicat după ce eu i-am zis: „Domne, ce o să fac?” Eu deja aveam foarte mari griji, nici nu știu dacă se născuse Alexia sau avea două sau trei luni. „Ce o să fac că mie îmi e frică în adolescență? Cum să facem?”. Și el mi-a spus inclusiv treaba asta: „Trebuie să le puneți limite pentru că din sondajele pe care noi le-am făcut cu copii care erau adolescenți și care erau liberi să facă tot ce vor și în momentul în care noi îi întrebam cum sunt părinții voștri, niciunul nu a răspuns că sunt foarte mișto, că sunt cool.

Toți ziceau la sondaj că: „Părinții sunt ok. Cum e mama ta? Nu-i pasă, pot să fac ce vreau.” Deci nu era cu o notă pozitivă, era nu îi pasă. Și îmi spunea: „Trebuie puse limite și să vă țineți de limite. De exemplu, dacă îi spuneți să vină acasă de la petrecere la ora 12 noaptea, întotdeauna la 12 noaptea să fiți la ușă, să îi deschideți ușa, să fiți prezent, nu îi dați oră și apoi mergeți si vă culcați, că atunci oricum știe că tu dormi.” Zicea că atunci, în momentul în care deschizi ușa, oricât ar fi omul ăla de golan, de derbedeu, are un bun-simț că mă vede mama că eram vai de mine”, a povestit Andreea Esca în emisiunea „La Măruță” de la PRO TV.

Andreea Esca și soțul ei, Alexandre Eram, sunt împreună din 1996. S-au căsătorit în luna aprilie a anului 2000 și au împreună doi copii, pe Aris și pe Alexia. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul jobului Andreei Esca, dat fiind faptul că Alexandre Eram conducea, la acea vreme, o afacere care furniza costumele purtate de prezentatorii PRO TV pe post. După ce au făcut cunoștință la un eveniment, cei doi au început să iasă împreună. Acum, cuplul este recunoscut pentru că participă deseori la evenimentele mondene din București.

Citește și:
Iulia Vântur, declarații despre operațiile estetice. Cum se menține în formă la 43 de ani: „Simt că trec anii, însă…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people