Andreea Esca, dezvăluiri despre participarea celor doi copii la America Express: „Au plecat cu dezavantajul unor idei preconcepute”

Andreea Esca a vorbit despre participarea celor doi copii ai ei, Alexia și Aris, în cel de-al șaselea sezon al show-ului America Express de la Antena 1.

Andreea Esca și soțul ei, Alexandre Eram, sunt împreună din 1996. S-au căsătorit în luna aprilie a anului 2000 și au împreună doi copii, pe Aris și pe Alexia. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul jobului Andreei Esca, dat fiind faptul că Alexandre Eram conducea, la acea vreme, o afacere care furniza costumele purtate de prezentatorii PRO TV pe post. După ce au făcut cunoștință la un eveniment, cei doi au început să iasă împreună.

Alexia și Aris Eram au format o echipă pe cinste în sezonul șase America Express. Cei doi s-au făcut plăcuți telespectatorilor, care i-au susținut pe tot parcursul show-ului de la Antena 1. În cadrul unui interviu, Andreea Esca a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre participarea celor doi copii ai ei în emisiunea America Express.

„După această emisiune, practic, nu există zi în care să nu mă întâlnesc cu cineva care să mă felicite pentru copii. Cred că asta este cea mai mare satisfacție pentru niște părinți, mai ales că ei sunt niște copii care au plecat cu dezavantajul unor idei preconcepute. E normal, poate că și noi, la rândul nostru, gândim despre copiii nu știu cui că ar fi în vreun fel sau în altul, fără să știm adevărul. Cred că pentru ei a fost o oportunitate bună de a arăta lumii cine sunt și, mai ales, în niște condiții de criză, când oamenii reacționează foarte diferit. Cred că educația este foarte importantă, cred că dragostea pe care le-o arăți copiilor este foarte importantă și revin la ceea ce bănuiesc eu că este important în educația unor copii – să existe limite pe care să nu le întreacă, să existe nu, să existe explicații referitoare la felul în care trebuie să-i respecte pe cei din jur, să respecte munca, să respecte societatea în care trăiesc”, a declarat Andreea Esca pentru VIVA!.

Alexia Eram activează deja de mai mulți ani în mediul online. Ea este creatoare de conținut, iar pe social media are diferite proiecte cu tot felul de brand-uri. În ceea ce îl privește pe fratele ei, Aris, el după terminarea emisiunii America Express a început să aibă diverse colaborări pe rețelele de socializare cu tot soiul de brand-uri. În unele dintre aceste colaborări, apare chiar alături de sora lui, cei doi reușind să facă o echipă și în ceea ce privește planul profesional. Andreea Esca a mai povestit că tot timpul le-a oferit sprijinul copiilor ei în ceea ce privește direcția profesională pe care vor să o urmeze. 

„Cred că toți părinții își ajută copiii, absolut toți părinții, indiferent că sunt sau nu persoane publice. E ceva normal, ar fi anormal să nu-și ajute părinții copiii să pornească în viață, dar nu m-am implicat să le spun că e bine sau nu e bine. Alexia este mai atrasă de această parte a entertainment-ului și mai puțin Aris. Poate că el este și băiat, și fetele sunt mai atrase de lumina reflectoarelor, în general. Nu mi-am dat cu părerea, pentru că deja sunt niște adulți care trebuie să-și aleagă calea după propriile criterii. Ei au trăit în jurul meu, știu foarte bine ce înseamnă acest lucru, cu bune și cu rele, iar dacă aleg să meargă într-acolo, știu ce-i așteaptă. E alegerea lor”, a adăugat Andreea Esca pentru sursa citată anterior. 

Citește și:
Larisa Iordache este însărcinată. Fosta gimnastă va deveni mamă pentru prima dată: „O bucurie foarte mare'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people