Andreea Esca dezvăluie pasiunea sa ascunsă: „Am fost obligată să particip”

Andreea Esca a dezvăluit pe rețelele de socializare una dintre pasiunile sale ascunse.

Andreea Esca a împărtășit cu urmăritorii săi de pe rețelele sociale una dintre rețetele sale favorite. Celebra prezentatoare de la Pro TV a detaliat într-o postare pe Instagram modul de preparare al rețetei, una simplă și accesibilă, cu ingrediente ușor de procurat.


Chiar dacă a început să gătească la vârsta de 44 de ani, Andreea Esca a decis să împărtășească această parte a vieții sale și cu fanii săi online. Într-o postare recentă pe Instagram, prezentatoarea de la PRO TV a arătat cum a pregătit pentru familie o delicioasă tartă cu roșii.

Andreea Esca, rețetă inedită pe internet

Rețeta propusă de Andreea Esca este simplă și nu necesită ingrediente complexe. Conform instrucțiunilor vedetei, ar fi nevoie de câteva roșii tăiate felii, aluat de pâine pentru baza tartei, muștar, ulei de măsline, busuioc, brânză Emmental, sare și piper. În secțiunea de comentarii, prezentatoarea TV a fost lăudată de către fanii ai, care au încurajat-o să le mai arate pe viitor și alte rețete.


„Tarta cu roșii 🍅 Am făcut și mi-a plăcut:) Foarte simplă și bună! Rețeta pentru o tartă: 4 roșii mari, aluat de tartă (foietaj), 150 g Emmental, 3 linguri muștar, ulei de măsline, busuioc, sare piper. La 200 grade cuptorul, 30 de minute! Gataaaa! P.S. Desigur și forma de tarte. Cum faceți exact, vedeți în filmulețele de mai sus! Poftă bună❤️', a transmis Andreea Esca.

Deși pasiunea pentru gătit a descoperit-o la vârsta de 44 de ani, Andreea Esca se descurcă de minune în bucătărie. Vedeta pare să se fi specializat pe tarte în tot felul de variante, dar și pe rețete propuse de fiul ei, Aris, cei doi împărtășind această pasiune pentru gătit.


Ce preparate preferă vedeta să gătească

Ba mai mult, Andreea Esca mărturisește că un concurs de gătit între prieteni, unde participarea a fost obligatorie, a determinat-o să învețe și mai multe rețete și să exerseze mai mult în bucătărie.

„M-am apucat să fac mâncare la 44 de ani. Pentru că ei mai au puţin de stat pe acasă şi vreau să recuperez. Deja aveam de partea mea: tarta cu praz, tarte tatin, gazpacho şi salată de vinete, dar acum ştiu şi o reţetă genială de pui cu parmezan şi legume pe care mi-a găsit-o Aris pe net şi care a făcut furori în gaşca de adolescenţi care se plimbă prin casă noastră, am învăţat un pilaf genial cu fructe confiate şi migdale şi o prăjitură simpatică, cu ocazia unui concurs între prieteni la care am fost obligată să particip', a scris Andreea Esca într-un articol din 2022 publicat în Alist Magazine.


Citește și:
De ce Diana Dumitrescu a refuzat până acum să apeleze la intervenții estetice: „Niciodată nu am căutat perfecțiunea…

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
 
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people