Andreea Esca, declarații inedite despre viața ei. Ce a dezvăluit abia acum prezentatoarea: „Era clar că, dacă mă invită pe mine…”

Într-un interviu acordat recent, Andreea Esca a făcut câteva dezvăluiri neașteptate despre adolescența ei.

Andreea Esca se poate mândri cu o carieră în televiziune de invidiat, având o experiență de peste 30 de ani. Ba mai mult, vedeta de la PRO TV este implicată în numeroase proiecte, iar de-a lungul timpului a avut o expunere constantă în spațiul public.

Vedeta este căsătorită cu Alexandre Eram și au împreună doi copii: pe Alexia și pe Aris. Alexia Eram a terminat de curând facultatea în Marea Britanie, iar de ceva timp activează în mediul online. Fiica Andreei Esca este creatoare de conținut și are o comunitate de sute de mii de fani pe rețele de socializare precum Instagram sau TikTok. Astfel, Alexia este printre cei mai urmăriți și apreciați creatori din social media de la noi, care de ceva timp își câștigă singură proprii bani. Aris Eram a fost cooptat recent în echipa emisiunii Neața de la Antena 1.

Andreea Esca, declarații inedite despre viața ei

Într-un interviu acordat recent, Andreea Esca a făcut câteva dezvăluiri neașteptate despre adolescența ei.

„Muzica mi-a plăcut dintotdeauna. În timpul liceului, eram acel tip de elev care nu avea alt viciu. Nu am băut alcool niciodată, nu am fumat. Nici nu m-am îmbătat niciodată până la vârsta asta, deoarece nu am băut alcool. Dar eram invitată la absolut toate petrecerile din toate clasele, tot ce exista, pentru că dansam foarte mult și pentru că eram foarte pasionată de muzică. Dansam foarte mult și atunci îți trebuie un animator la o petrecere, trebuie să spargă cineva gheața și era clar că dacă mă invită pe mine era rezolvată petrecerea”, a dezvălui Andreea Esca, în cadrul podcast-ului „Ce mai zici„.

Andreea Esca a mai mărturisit că și-a dorit să ajungă medic, însă mama ei s-a împotrivit.

„Mama mea, când i-am spus că vreau să dau la medicină, mi-a zis nu. Ea toată viața a lucrat la Institutul Oncologic, unde erau bolnavi de cancer și așa mai departe și mi-a zis să nu stau zi de zi într-un mediu unde oamenii sunt bolnavi și suferă, să îmi aleg o profesie unde să fie distracție tot timpul, să râd, să fie ceva care să mă scoată din zona asta”, a mai spus prezentatoarea.

Andreea Esca, mărturisiri neașteptate despre educația celor doi copii

Invitată în cadrul emisiunii „La Măruță” de la PRO TV, Andreea Esca a vorbit despre felul în care a ales să îi crească pe Alexia și Aris Eram. Prezentatoarea a dezvăluit care este stilul de parenting pe care l-a folosit în educația celor doi copii ai ei. Vedeta PRO TV a povestit că a discutat la un moment dat cu un medic pediatru american, care i-a oferit câteva sfaturi în ceea ce privește creșterea copiilor, după ce i-a adresat câteva întrebări. 

„Eu cred că, pe vechi, asta cu „a da milităria jos din pod” funcționează în continuare. Așa cred eu, nu știu. Și cred că a fi prea relaxat nu e în regulă. Să știi că eu am vorbit cu un medic pediatru american care a scris o carte foarte bună, pe care toate mamele o citeau când rămâneau însărcinate. Omul mi-a explicat după ce eu i-am zis: „Domne, ce o să fac?” Eu deja aveam foarte mari griji, nici nu știu dacă se născuse Alexia sau avea două sau trei luni. „Ce o să fac că mie îmi e frică în adolescență? Cum să facem?”. Și el mi-a spus inclusiv treaba asta: „Trebuie să le puneți limite pentru că din sondajele pe care noi le-am făcut cu copii care erau adolescenți și care erau liberi să facă tot ce vor și în momentul în care noi îi întrebam cum sunt părinții voștri, niciunul nu a răspuns că sunt foarte mișto, că sunt cool.

Toți ziceau la sondaj că: „Părinții sunt ok. Cum e mama ta? Nu-i pasă, pot să fac ce vreau.” Deci nu era cu o notă pozitivă, era nu îi pasă. Și îmi spunea: „Trebuie puse limite și să vă țineți de limite. De exemplu, dacă îi spuneți să vină acasă de la petrecere la ora 12 noaptea, întotdeauna la 12 noaptea să fiți la ușă, să îi deschideți ușa, să fiți prezent, nu îi dați oră și apoi mergeți si vă culcați, că atunci oricum știe că tu dormi.” Zicea că atunci, în momentul în care deschizi ușa, oricât ar fi omul ăla de golan, de derbedeu, are un bun-simț că mă vede mama că eram vai de mine”, a povestit Andreea Esca în emisiunea „La Măruță” de la PRO TV.

Citește și:
Iulia Vântur, declarații despre operațiile estetice. Cum se menține în formă la 43 de ani: „Simt că trec anii, însă…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people