Andreea Esca a sărbătorit Paștele Catolic. Unde a petrecut prezentatoarea TV alături de familia ei

Andreea Esca a petrecut Paștele Catolic în compania familiei sale.

Andreea Esca a sărbătorit duminică, 31 martie 2024, Paștele Catolic alături de familia ei. Prezentatoarea PRO TV și-a schimbat religia, de la cea creștin-ortodoxă la cea catolică după ce s-a căsătorit cu partenerul ei de viață, Alexandre Eram. Și cei doi copii ai lor, Alexia și Aris, sunt catolici.

Andreea Esca a sărbătorit Paștele Catolic alături de familia ei și în acest an au ales să meargă la Sighișoara. Prezentatoarea TV s-a bucurat din plin de vremea însorită și de timpul de calitate petrecut împreună cu soțul ei, Alexandre Eram, cei doi copii ai lor, Alexia și Aris, dar și Mario Fresh, iubitul creatoarei de conținut, care a fost și el prezent. Vedeta PRO TV a împărtășit pe rețelele de socializare câteva imagini de la o activitate surpriză pregătită special cu ocazia asta, și anume o vânătoare după ouă de ciocolată. 

„Copiii care rămân copii”, a scris Andreea Esca pe Instagram alături de câteva cadre cu Alexia Eram și Mario Fresh în timp ce căutau ouă de ciocolată.

Acum ceva timp, Andreea Esca a făcut câteva dezvăluiri despre cei doi copii ai săi, povestind cât de diferiți erau cei doi încă de când erau mici.

„E foarte ciudată treaba asta. Alexia, când era mică, s-ar fi dus și se ducea la toți colegii să doarmă, oriunde să plece. Prima dată când am dus-o la grădiniță, în prima zi de grădiniță, toți copiii urlau, plângeau, se tăvăleau, și eu când m-am dus să o iau mi-a făcut cu mâna de la distanță și mi-a zis: „Vino mai târziu puțin.” Zic: „Alexia, s-a terminat, unde să vin mai târziu. Ți-a plăcut?”, „Da, dar vino mai târziu”. La orice copil s-ar fi dus, ar fi dormit la oricine. Aris a plâns din prima zi de grădiniță până la 6 ani în fiecare zi: „Mama, nu vreau la grădiniță. Tu nu înțelegi că mie nu-mi place? Eu nu vreau să mă duc? Tu nu înțelegi că nu vreau să mă duc?” Se târa, de ziceai că îl las la orfelinat. Să meargă la vreun copil, cu chiu cu vai voia la câte un copil și seara știam, cum se întuneca îmi dădea telefon mama copilului: „Aris plânge, el vrea să doarmă acasă.” Și îmi spunea: „Oriunde mă duc, eu nu pot să dorm decât la mine acasă, în patul meu”, a spus Andreea Esca, citată de Wowbiz.ro.

Prezentatoarea Știrilor PRO TV a povestit și despre un moment relativ amuzant când a ajuns la spital cu fiica ei deoarece aceasta avea mâinile și picioarele portocalii.

„Din perioada în care erau mai mici, chiar așa e. S-a făcut portocalie și pe mâini, și pe picioare. Ne-am dus la doctor, pentru că am crezut că a pățit cine știe ce. Era suc de morcov și îi dădeam, îi dădeam, pentru că mi s-a părut sănătos, până s-a făcut toată galbenă. M-a întrebat dacă îi dau morcov și am zis că „Da, tot timpul” și aia era problema, că îi dădeam prea mult”, a mai spus Andreea Esca.

Citește și:
Anunțul cu care Adela Popescu și-a surprins fanii. Ce decizie a luat pe plan profesional

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people