Andreea Esca a împlinit 52 de ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis fiica ei, Alexia

Andreea Esca a împlinit 52 de ani, iar fiica ei, Alexia, i-a transmis un mesaj emoționant.

Andreea Esca a împlinit 52 de ani pe 29 august. Vedeta și-a sărbătorit ziua de naștere în Grecia, acolo unde se află în vacanță alături de familia ei.

În ziua în care Andreea Esca a împlinit 52 de ani, prezentatoarea TV a transmis un mesaj special, dorind să le mulțumească în special persoanelor care îi fac viața mai frumoasă. 

„Viața merge mai departe. Vă mulțumesc tuturor celor care sunteți parte din viata mea și mi-o faceți VIE!”, a fost mesajul scris de Andreea Esca pe Instagram. 

De asemenea, fiica ei, Alexia, i-a făcut o urare emoționantă pe Instagram. 

„La mulți ani celei mai bune mame. Te iubesc!, a scris Alexia Eram.

Andreea Esca a avut parte de o surpriză cu ocazia zilei ei de naștere. Cei doi copii ai ei, Alexia și Aris, au luat avionul și au plecat către Grecia, unde prezentatoarea TV petrece câteva zile de vis în compania soțului ei, Alexandre Eram, și câtorva prieteni. Alexia Eram a povestit pe contul ei personal de Instagram mai multe despre surpriza pregătită pentru mama ei. 

„Astăzi am zburat în Grecia ca să îi facem mamei surpriza de a fi cu ea, de ziua ei. Așa că am plecat cu Aris dimineața, am avut câteva peripeții pe drum, dar am ajuns în timp. Este prima dată când mama nu și-a dat seama de ce îi pregătisem. De altfel, se vede clar din reacția ei. Acum așteptăm împreună 29 august! Te iubim”, a transmis Alexia Eram pe Instagram.

Andreea Esca era așezată la masă, cu fața spre prieteni și spatele spre mare, când deodată a auzit-o pe fiica ei, Alexia, cântând „La mulți ani.” Surprinsă și emoționată, s-a întors rapid și și-a strâns copiii în brațe.

„Ce drăguți sunteți”, a spus Andreea Esca în timp ce fiul ei, Aris, i-a oferit un buchet de flori.

„S-a mărit iar gașca după ce copiii mei, care sunt foarte, foarte mișto, mi-au făcut surpriza să vină aici, ca să fim împreună de ziua mea! Chiar au reușit să facă în așa fel încât să nu mă prind! @alexiaeram pusese o poză dimineața de la cafenea, cu @arismelkior vorbisem la telefon… Tare m-ați făcut fericită! Vă iubesc și vă mulțumesc!”, a scris Andreea Esca pe Instagram.

Andreea Esca, detalii despre creșterea copiilor

Invitată în cadrul emisiunii „La Măruță” de la PRO TV, Andreea Esca a vorbit despre felul în care a ales să îi crească pe Alexia și Aris Eram. Prezentatoarea a dezvăluit care este stilul de parenting pe care l-a folosit în educația celor doi copii ai ei. Vedeta PRO TV a povestit că a discutat la un moment dat cu un medic pediatru american, care i-a oferit câteva sfaturi în ceea ce privește creșterea copiilor, după ce i-a adresat câteva întrebări.

„Eu cred că, pe vechi, asta cu „a da milităria jos din pod” funcționează în continuare. Așa cred eu, nu știu. Și cred că a fi prea relaxat nu e în regulă. Să știi că eu am vorbit cu un medic pediatru american care a scris o carte foarte bună, pe care toate mamele o citeau când rămâneau însărcinate. Omul mi-a explicat după ce eu i-am zis: „Domne, ce o să fac?” Eu deja aveam foarte mari griji, nici nu știu dacă se născuse Alexia sau avea două sau trei luni. „Ce o să fac că mie îmi e frică în adolescență? Cum să facem?. Și el mi-a spus inclusiv treaba asta: Trebuie să le puneți limite pentru că din sondajele pe care noi le-am făcut cu copii care erau adolescenți și care erau liberi să facă tot ce vor și în momentul în care noi îi întrebam cum sunt părinții voștri, niciunul nu a răspuns că sunt foarte mișto, că sunt cool.

Toți ziceau la sondaj că: „Părinții sunt ok. Cum e mama ta? Nu-i pasă, pot să fac ce vreau.” Deci nu era cu o notă pozitivă, era nu îi pasă. Și îmi spunea: „Trebuie puse limite și să vă țineți de limite. De exemplu, dacă îi spuneți să vină acasă de la petrecere la ora 12 noaptea, întotdeauna la 12 noaptea să fiți la ușă, să îi deschideți ușa, să fiți prezent, nu îi dați oră și apoi mergeți si vă culcați, că atunci oricum știe că tu dormi.” Zicea că atunci, în momentul în care deschizi ușa, oricât ar fi omul ăla de golan, de derbedeu, are un bun-simț că mă vede mama că eram vai de mine”, a povestit Andreea Esca în emisiunea „La Măruță” de la PRO TV.

Citește și:
Festivalul de Film de la Veneția 2024: cele mai spectaculoase apariții pe covorul roșu la ceremonia de deschidere

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people