Andreea Esca a împlinit 51 de ani. Cum a fost surprinsă prezentatoarea TV de ziua ei de naștere

Andreea Esca a împlinit 51 de ani și a fost surprinsă într-o ipostază inedită cu această ocazie.

Andreea Esca a împlinit 51 de ani. Cum a fost surprinsă prezentatoarea TV de ziua ei de naștere

Pe 29 august, Andreea Esca a împlinit 51 de ani. Prezentatoarea de la PRO TV le-a transmis fanilor de pe rețelele de socializare un mesaj special cu prilejul acestei ocazii. 

Andreea Esca este considerată astăzi una dintre cele mai cunoscute prezențe din televiziunea din România. În ziua în care a împlinit 51 de ani, prezentatoarea TV a ținut să împărtășească o parte dintre gândurile ei cu ocazia aniversării. Mesajul vedetei PRO TV a fost însoțit de o serie de imagini cu ea îmbrăcată în costum de baie, fiind destul de rare astfel de fotografii. 

„Încă un an în superbul „parc de distractii', care se numește… VIAȚĂ! Le multumesc celor care își iau bilet lângă mine, ca să ne bucurăm împreună de spectacol!”, a scris Andree Esca pe Instagram.

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, i-a transmis mamei sale un mesaj înduioșător în ziua în care a împlinit 51 de ani. 

„La mulți ani pentru cea mai bună mamă! Cea mai perfecționistă, muncitoare, amuzantă, iubitoare și plină de viață!”, a fost mesajul transmis de Alexia Eram.

Foto: Instagram

Andreea Esca a dezvăluit pe Instagram cadoul pe care l-a primit de la soțul ei, Alexandre Eram, fiind vorba despre o pereche de cercei de la Jacquemus.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Acum ceva timp, Andreea Esca a făcut declarații inedite despre cariera ei, dezvăluind până când își dorește să activeze în televiziune.

„Eu cred că până te dau afară sau îți găsesc un înlocuitor. În America am văzut că au emisiuni și la 90 de ani. În alte țări se pune mult mai mult preț pe să fii tânără, să arăți bine. Depinde și de emisiune. Dacă vorbim despre știri, cred că poți să prezinți până mai târziu, pentru că este vorba despre credibilitate, despre ceea ce spui și nu neapărat de cât de frumoasă, plăcută ești.' Dar totuși contează, că până la urmă e televiziune, nu e radio”, a spus Andreea Esca în emisiunea „Întrebarea Mesei Rotunde”, prezentată de Marius Manole.

Andreea Esca a povestit că și-a dorit la un moment să facă un talk-show, însă acest lucru presupunea mult timp din partea ei, dar și să renunțe la pupitrul știrilor și a abandonat la această idee. 

„Am vrut la un moment dat să îmi fac un talk-show, dar mi-am dat seama că aș vrea să îl fac foarte bine şi asta ar însemna să fac doar show-ul ăsta, să nu fac și știri în același timp. Nu pot să renunț la știri, și atunci am abandonat. Ştirile sunt ştiri orice s-ar întâmpla. Pe când o emisiune merge un sezon şi după nu știi dacă mai merge și sezonul următor. Iar eu nu sunt atât de deschisă la risc, nu sunt așa confortabilă cu ideea: „Să vedem, la toamnă mai semnăm sau nu?”. Am contract pe o perioadă nedeterminată, iar salariul nedeterminat.”

Citește și:
Irina Shayk, imagini inedite din vacanță alături de Bradley Cooper, în urma zvonurilor legate de relația cu Tom Brady

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people