Andreea Berecleanu, fotografii de colecție din vacanța de vis cu familia

Andreea Berecleanu a postat imagini de vis din vacanța în Europa alături de familia ei.

Andreea Berecleanu se bucură din plin de timpul alături de familie în vacanța de vis în Europa. Prezentatoarea de la Prima TV a plecat împreună cu soțul și fiul ei într-o călătorie superbă, iar imaginile postate în mediul online i-au cucerit pe internauți. Vedeta a împărtășit cu fanii fotografii din Spania, unde se simte deja ca acasă.

Imagini cu Andreea Berecleanu din vacanța în Europa

Prezentatoarea TV este o persoană cât se poate de discretă și nu obișnuiește să își aducă familia în lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, Andreea Berecleanu a postat mai multe imagini din vacanță, alături de soțul ei, Constantin Stan, și Petru, băiatul pe care vedeta îl are din mariajul cu Andrei Zaharescu. Aceștia petrec timp de calitate împreună și se răsfață cu atracțiile și bunătățile din Spania. Vedeta a postat mai multe imagini pe pagina sa personală de Instagram, unde împărtășește cu fanii gânduri despre locurile pe care le vizitează și experiențele pe care le trăiește.

„Astăzi am ajuns la Madrid, după 4 ore de condus. Dar pentru că ieri a fost aniversarea mamei și am vrut să o marchez, să vă spun pe unde am colindat alaltăieri. Am vizitat Muzeul Cidrului din Sagardoetxea. După Scoția, suntem specialiști în whiskey, după Bordeaux, în vin roșu. După Bruxelles, în bere. Iată că a venit și rândul cidrului. Varianta pe care o beam noi era puțin mai dulce față de cidrul de Getaria. După ce am vizitat livada cu numeroasele soiuri de mere și am răspuns întrebărilor de cultură generală (bine că ne-a plăcut botanica!😁), am fost inițiați în procesul de producție. Apoi, în cel al degustării. Și am aflat cât de importantă este tradiția în rândul familiilor basce. Așadar, la strigătul: Txotx!!! toată lumea se așază în șir indian în fața butoaielor cu cidru și așteaptă la rând să îi fie umplut paharul de la o distanță de cațiva metri de robinet. Iată cum ne și amuzăm, mai și socializăm, ne mai și distrăm.”, a transmis Andreea Berecleanu în dreptul unor imagini superbe din vacanță.

Ce experiențe a trăit vedeta

Vedeta le-a povestit fanilor că a explorat tradițiile locale și s-au bucurat de lecțiile pe care le-au învățat. De asemenea, Andreea Berecleanu și familia ei se distrează de minune în Spania și a făcut câteva comparații cu celelalte locuri pe care le-au mai vizitat de-a lungul timpului. Din fotografiile postate în mediul online, fanii au rămas surprinși de faptul că alături de prezentatoarea TV și soțul ei, Constantin Stan, se află cu ei și Petru.

„Și dacă tot vorbim de mâncare, să nu uit de vin. Pe lângă celebrul Rioja, pe mine m-a cucerit txakoli. Acum l-aș putea recunoaște din 100 de vinuri și creează dependență:). Iar după-amiază am ajuns în Franța, la San Juan de Luz, o stațiune de lângă graniță. Vă las aici câteva imagini de vineri si sâmbătă, alte două zile frumoase din vacanță noastră! ❤️”, a mai spus vedeta.

Citește și:
Maia Morgenstern, reacție după derapajul lui George Buhnici: „Să ne purtăm frumos, să ne exprimăm civilizat'

Foto: Instagram, Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people