Andreea Berecleanu face dezvăluiri despre relația cu soțul ei, Constantin Stan: „Când am hotărât să facem pasul către căsătorie…”

Vedeta a mărturisit că ea și soțul ei seamănă foarte mult din punct de vedere comportamental.

Andreea Berecleanu face dezvăluiri despre relația cu soțul ei, Constantin Stan: "Când am hotărât să facem pasul către căsătorie..."

Andreea Berecleanu și partenerul ei, Constantin Stan, s-au căsătorit în noiembrie 2016. Partenerul prezentatoarei TV este fondatorul unei clinici în domeniul esteticii și este cunoscut pentru inovațiile pe care le-a adus domeniului, de la instrumente folosite în practica sa, la proceduri noi la granița dintre frumusețe și sănătate. După apropierea de acesta, vedeta și-a lărgit preocupările și către domeniul de interes al soțului său, pe care îl ajută deseori în comunicarea și promovarea legată de activitățile sale profesionale. Andreea Berecleanu a mai fost căsătorită în trecut cu Andrei Zaharescu. Au divorțat în 2013 și au împreună doi copii, pe Eva și Petru.

Într-un interviu acordat recent, prezentatoarea a vorbit despre decizia ei de a amâna căsătoria cu medicul Constantin Stan deși a știut încă de la începutul relației că își dorește să facă acest pas.

„Cererea a venit imediat, la câteva săptămâni distanță, moment în care am spus DA. Doar că era prea devreme pentru Eva și Petru, ei nu erau pregătiți în acel moment pentru acest pas. Trăiau cu noi, în noua formulă, erau bine, nu au avut nevoie nici de terapie. Doar că nu am vrut să risc deloc să-i rănesc printr-un gest de nerăbdare. Eu și Constantin ne iubeam, asta era clar. Eram deja o familie. Peste trei ani, când am hotărât să facem pasul către căsătorie, copiii erau deja pregătiți și bucuroși pentru eveniment. L-au înțeles”, a declarat Andreea Berecleanu pentru VIVA!.

Vedeta a mărturisit că ea și soțul ei seamănă foarte mult din punct de vedere comportamental, acesta fiind și unul dintre motivele pentru care au o relație atât de frumoasă.

„Pasiunea a existat din prima secundă în cuplu și așa va fi mereu! Suntem identici, știm deja asta. Doar că avem sexe diferite. Firi puternice, temperamentale, când e vorba despre emoții, echilibrate când e vorba despre profesie. Avem aceleași dorințe, principii, alegeri, viziune, ne iubim întreaga familie, nu facem niciodată diferențe între copiii noștri, comparații. Împărțim și primim dragoste. Și ne respectăm”, a mai spus ea pentru sursa citată.

Ce tratamente urmează Andreea Berecleanu pentru un ten lipsit de imperfecțiuni

Prezentatoarea de știri este urmărită de o comunitate largă de oameni în mediul online, iar cei mai mulți se întreabă care este secretul său prin care reușește să se mențină mereu în formă. Cu toate că recunoaște că nu consumă suficientă apă, Andreea Berecleanu reușește să-și păstreze pielea hidratată prin intermediul procedurilor non-invazive. Acestea includ o serie de tratamente cosmetice menite să îi curățe și să îi hidrateze tenul, astfel încât să aibă o strălucire naturală și să reducă imperfecțiunile. De asemenea, jurnalista schimbă periodic produsele din rutina sa de îngrijire a pielii pentru a obține rezultatele dorite.

Votează-ți aici favoriții la ELLE Style Awards 2023 și câștigă super premii!

De asemenea, pentru a-și menține frumusețea, prezentatoarea TV evită procedurile minim-invazive, precum injecțiile cu Botox sau acid hialuronic. Într-un interviu acordat UNICA.ro, ea a dezvăluit care sunt tratamentele estetice pe care le preferă.

„Cu siguranță, non-invazive, da. Sunt tratamentele non-invazive, care țin de zona de cosmetologie, apoi cele minim-invazive care țin de injectabile, să zicem. Eu am o expresivitate destul de evidentă și atunci evit să apelez (n.red.: la injectabile) pentru că mie nu mi se potrivesc. Și-atunci lucrez foarte mult pe structura pielii, pe ten. Tenul mi se pare foarte important, având în vedere că eu nu beau suficiente lichide, respectiv apă. Beau cafea, de exemplu, sau ceaiuri, dar nu beau apă foarte multă. Și-atunci trebuie să fac proceduri cum sunt cele de microneedling, cu micro ace. Nu neapărat PRP, nu neapărat cu plasmă proprie, cu sânge propriu, ci cu diferite substanțe care să hidrateze tenul și să-i dea fermitate.”, a spus Andreea Berecleanu.

În ceea ce privește rutina zilnică de îngrijire a pielii, Andreea Berecleanu preferă să își schimbe regulat produsele, în special cremele de față.

„Sunt tot felul de creme pe care le folosesc, peelinguri ușoare, creme pe care le schimb regulat, să zicem la un an și jumătate, doi, apoi revin. Alternez cu alte game și revin dacă știu că ceva mi-a făcut bine. După o perioadă de 2-3 ani revin la gamele pe care le-am folosit.”, a mai spus prezentatoarea de știri.

Citește și:
Cove, dezvăluiri despre emisiunea „Vorbește Lumea' la care a renunțat și cum se înțelegea, de fapt, cu Adela Popescu: „Ea era plină de viață, neștiutoare'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people