Andreea Berecleanu, dezvăluiri inedite despre relația dintre Anca Lungu și soțul acesteia, Harry Arampatzis: „Mâna destinului”

Andreea Berecleanu a vorbit deschis despre relația cu Anca Lungu și partenerul ei, pe care ea și Constantin Stan i-au cununat.

În această vară, Andreea Berecleanu și soțul ei, medicul Constantin Stan, au devenit cu bucurie părinți spirituali pentru Anca Lungu și Harry Arampatzis, în cadrul ceremoniei lor de căsătorie din luna iulie. Cei doi s-au unit oficial după o relație de șapte ani și au un fiu, Georgios Alexander, în vârstă de șase ani. Într-un interviu acordat pentru CIAO.RO, prezentatoarea de la Prima TV a discutat despre prietenia ei de lungă durată cu Anca, dar și despre colaborarea profesională dintre Constantin Stan și Harry Arampatzis.

Anca și Harry s-au cunoscut inițial la clinica lui Constantin Stan, însă relația lor amoroasă a început abia după doi ani de la prima întâlnire. Andreea Berecleanu și Anca Lungu au fost colege la Observator pe vremea când lucrau împreună la Antena 1, unde s-a legat prietenia lor.

De atunci, Anca a renunțat la televiziune și s-a mutat în Franța, unde trăiește alături de partenerul ei, Harry, un om de afaceri de succes, fondator și CEO al unei companii de produse cosmetice. Fosta prezentatoare are și o fetiță, Natalia, din căsătoria anterioară cu Ștefan Lungu.

Andreea Berecleanu, dezvăluiri despre relația cu Anca Lungu

În ceea ce o privește pe Andreea Berecleanu, aceasta este considerată una dintre cele mai respectate știriste din România.

„Am fost dintotdeauna foarte bune colege, pentru că noi ne-am cunoscut la Antena 1 și Anca este un om deosebit. Este un om de foarte bună calitate morală, este un om cu valori, cu principii. A fost dintotdeauna și lucrurile astea ne-au legat în primul rând. Am avut afinități pe foarte multe planuri și așa a început totul. S-a păstrat constant, ceea ce este extraordinar. Deși în viața Ancăi au intervenit schimbări importante, noi am rămas la fel, în aceleași relații. Și a venit și momentul fericit în care ni s-a propus mie și soțului meu, firesc altfel și de așteptat, să le fim nași.”, a spus Andreea Berecleanu.

Totodată, Andreea Berecleanu a dezvăluit că, deși ea și soțul ei le-au devenit nași și le-au fost alături încă de la începutul relației, între Anca și partenerul ei a intervenit destinul.

„Nu, destinul, nu noi. Noi nu suntem responsabili, nu, pentru că la acel eveniment au venit foarte multe femei frumoase. Ulterior acelei prime întâlniri și conferințe de presă, după o perioadă de timp care a însemnat, nu știu, cred că vreo 2 ani, la un alt eveniment ei au rămas împreună când Anca era o femeie liberă. Și mâna destinului este și faptul că au avut imediat un copil împreună. Da, la câteva luni distanța Anca a rămas însărcinată. (…) Anca și cu Harry n-au nevoie de sfaturi pentru că sunt oameni trecuți prin viață. Ei poate ar spune că le-am dat sfaturi, dar eu nu știu să-ți spun dacă le-am dat sfaturi. Poate au preluat sau învățat din mers de la noi anumite lucruri. Harry, soțul Ancăi, este o cunoștință veche a lui Constantin, se știu de cel puțin 25 de ani, așa încât nu era un necunoscut.”, a mai spus prezentatoarea.

Fosta prezentatoare TV, detalii despre nunta cu Harry Arampatzis

La câteva zile de la nuntă, Anca Lungu a dezvăluit pe rețelele de socializare câteva imagini speciale de la ceremonia care a avut loc în Grecia, dar și detalii de la petrecerea care a urmat.

„10 iulie 2024 e o dată ce rămâne în istoria familiei noastre. A fost una dintre cele mai emoționante zile din câte am trăit vreodată, mai ales că cei doi copii ai noștri, Natalia și Georgios, ne-au fost alături. Le mulțumim tuturor celorlalte suflete dragi care ne-au fost aproape nu doar în ziua nunții, ci pe parcursul celor 7 ani de când suntem împreună. Le mulțumim nașilor @andreeaberecleanu și @dr.stanconstantin, datorită cărora ne-am cunoscut. Îi mulțumim Cristinei pentru aceste câteva cadre trimise în avans și le mulțumesc mult prietenilor mei dragi care au avut grijă să fiu frumoasă în ziua nunții”, a povestit Anca Lungu pe social media.

Citește și:
Adelina Pestrițu, dezvăluiri despre al doilea copil. Vedeta și soțul ei își doresc să devină din nou părinți: „Ne gândim tot timpul la asta'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people