Andreea Berecleanu, dezvăluiri emoționante după moartea bunicii sale: „I se datorează ei”

Andreea Berecleanu a oferit detalii emoționante despre bunica ei, care s-a stins din viață în urmă cu câteva zile.

Andreea Berecleanu, dezvăluiri emoționante după moartea bunicii sale: „I se datorează ei”

Andreea Berecleanu își amintește cu drag de bunica sa, care a decedat cu doar câteva zile în urmă, și își împărtășește gândurile și amintirile cu fanii săi. Deși este vizibil afectată, prezentatoarea de știri a ales să publice o fotografie și să transmită câteva cuvinte emoționante pe contul său de Facebook.

Vedeta de televiziune și-a pierdut recent bunica și ea a fost cea care a făcut anunțul către public. Cu toate că această pierdere a însemnat un moment greu pentru ea, Andreea Berecleanu va păstra mereu cu dragoste amintirile, iubirea și învățăturile pe care le-a primit de la bunica sa.

Andreea Berecleanu, dezvăluiri emoționante despre bunica ei

În mesajul postat pe rețelele sociale, Andreea Berecleanu nu numai că a evocat amintirile prețioase lăsate de bunica sa, ci a dorit să transmită mulțumiri celor care i-au fost alături, inclusiv familiei sale, în aceste momente dificile.

„Tot ce apreciați sau iubiți astăzi la mine, i se datorează și ei, bunicii mele. A avut răbdare, generozitate, multă grijă și dragoste. Așa cum ar fi ideal să avem și noi față de copiii și nepoții noștri. Ce vom sădi, în fiecare clipă, va face un om mai bun, mai empatic, mai tolerant. Au fost multe suflete alături de familia mea în ultimele zile, bineînțeles ați fost și voi cu toate sutele de mesaje trimise. Și nu încetez să mulțumesc. Verbal, în scris, sub orice formă pentru toate aceste gânduri. Dar, ce credeți? O persoană apropiată mi-a răspuns: „Nu se mulțumește, suntem noi. E firescul din iubire”, a transmis Andreea Berecleanu pe contul ei de Facebook.

În urmă cu câteva zile, Andreea Berecleanu a anunțat că și-a pierdut una dintre cele mai dragi persoane din viața ei. Bunica vedetei s-a stins din viață, iar prezentatoarea TV a transmis un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook, alături de câteva imagini.

„Aceste mâini împreunate sunt esența acestei vieți și înseamnă dragoste și devotament. I-am mulțumit bunicii mele în ultimele clipe de viață pentru tot ce mi-a dăruit de când m-am născut și pentru tot ce a lăsat ca moștenire spirituală familiei noastre. Bunica a avut echilibru, forță, curaj, corectitudine. Și dragoste necondiționată. Dumnezeu s-o primească la El!”, a scris Andreea Berecleanu.

În noiembrie 2020, Andreea Berecleanu își anunța cu entuziasm urmăritorii că revine în televiziune, ca prezentatoare a principalului jurnal de știri de la Prima TV, după ce în același an a plecat de la Antena 1. 

Andreea Berecleanu a făcut declarații inedite după aproape doi ani de când lucrează ca prezentatoare la Prima TV. Vedeta a dezvăluit gândurile pe care le avea înainte de a se alătura postului de televiziune și cum a primit această schimbare din punct de vedere profesional.

„Îmi fac meseria, întotdeauna mi-am făcut meseria cu mare bucurie. Noi ne numim seniorii, deși suntem și noi tineri. Prima TV a însemnat un rebranding, inclusiv pentru mine, dar și pentru post. Atunci când am intrat în Prima TV, acum doi ani, am intrat cu gândul să-mi reîmprospătez imaginea. Asta cred eu că și contează foarte mult. La fel de important este și faptul să stai mai mulți ani într-un loc, așa cum a fost cazul meu, la posturile la care am lucrat înainte. Atunci când schimbi locul înseamnă că schimbi norocul. E un proces din care întotdeauna învățăm și pentru mine este o experiență nouă„, a povestit Andreea Berecleanu pentru Click!.

Citește și:
Eugenia Șerban, declarații sincere despre intervențiile estetice la care a apelat și cum se menține în formă

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people