Andreea Berecleanu a trecut prin momente grele după ce Eva și Petru, cei doi copii ai ei, au plecat din România: „A început să îmi fie rău”

Andreea Berecleanu a vorbit despre relația actuală dintre cei doi copii ai ei, Eva și Petru.

Andreea Berecleanu a fost mulți ani într-o relație cu Andrei Zaharescu. Au prezentat împreună știrile PRO TV sau Observatorul de la Antena 1, începând din 1996, și până în 2010. Au divorțat în 2013, după o căsnicie care a durat 15 ani, și au împreună doi copii, Eva și Petru. Fostul soț al Andreei Berecleanu a fost numit în anul 2013 consul general al României la Cape Town, în Africa de Sud. Și-a refăcut viața și este căsătorit cu Cosmina Ionescu, alături de care are și un copil.

În prezent, Andreea Berecleanu formează un cuplu alături de Constantin Stan, fondatorul unei clinici în domeniul esteticii. Cei doi s-au căsătorit în noiembrie 2016. Prezentatoarea TV îl ajută deseori pe soțul ei în comunicarea și promovarea legată de activitățile sale profesionale și îl însoțește la conferințele și evenimentele la care participă și care au legătură cu domeniul în care activează.

Recent, Andreea Berecleanu a făcut mărturisiri despre cei doi copii ai ei. Eva și Petru locuiesc în străinătate, fiica prezentatoarei părăsind România încă din timpul liceului, atunci când s-a mutat în Marea Britanie, în timp ce fiul vedetei studiază în Londra de puțin timp. 

„Nu am rămas nici cu Petru, este de doi ani acolo, este în al doilea an. Dar e ca și cum ar fi aici. Eva gătește bine, se îngrijesc singuri, își fac curățenie singuri, stau împreună. Asta este vestea cea mai tare pe care a primit-o Eva acum un an, că va sta cu fratele ei. O săptămână nu a vorbit cu mine”, a spus Andreea Berecleanu în podcastul moderat de Teo Trandafir

În continuare, Andreea Berecleanu a explicat că au existat o serie de tensiuni în momentul în care cei doi copii ei ai, Eva și Petru, au început să locuiască împreună.

„Pentru că… la momentul respectiv Petru avea sub 18 ani și atunci având sub 18 ani și post Brexit este o legislație care trebuie respectată și atunci trebuia să stea cu cineva care avea peste 18 ani, de fapt Eva trebuia să aibă peste 24, dar deja avea un istoric de 6 ani la Londra, fără reproș, de la școlile precedente, fără reproș în locurile închiriate, un istoric curat… a primit un cec în alb pentru a avea grijă de frățiorul ei de 17 ani. Nu era un apartament cu multe dormitoare și atunci s-au dat cap în cap un pic și s-au obișnuit unul cu altul în cel mai scurt timp. Nu au avut încotro! Și acum se și înțeleg.”

De asemenea, Andreea Berecleanu a recunoscut că a întâmpinat câteva probleme după ce Eva și Petru au plecat din România. 

„A fost greu! Am zis așa, a plecat Eva, acum șase ani, și a plecat și Petru anul trecut. Și a început să îmi fie rău, dar rău fizic. Toate analizele pe care eu le fac de câteva ori pe an erau pe linia roșie. Nu înțelegeam care e treaba. Am început să am dureri în capul pieptului, niște dureri atroce, luam calmante intravenoase. După care descoperisem că, deși făcusem niște investigații, o ecografie uzuală de abdomen, și nu aveam nicio problemă în afară de o bilă mai leneșă, dar eu mănânc destul de corect și nu am probleme. Dintr-odată bila mea s-a umplut de pietre, multe, și a trebuit să mă operez.”

Acum ceva timp, Andreea Berecleanu spunea că Eva și Petru, cei doi copii ai ei, au o relație extrem de apropiată și locuiesc împreună în Londra, acolo unde se află pentru a-și continua studiile. Prezentatoarea de la Prima TV obișnuiește să aibă o comunicare deschisă cu ei, deși nu a ascuns faptul că a avut și momente în care uneori a fost strictă cu cei doi.

„Copiii au fost alături de noi (n.red.: de ea și de soțul ei, Constantin Stan), nu în vacanțe, dar ne-au fost alături peste vară. Ei locuiesc la Londra, unde studiază, Eva de mai mulți ani, vreo 6, Petru de anul trecut, are deja un an acolo. Sunt bine și ei, locuiesc împreună. Este ce mi-am dorit și s-a întâmplat să fie așa. Este convenabil și pentru ei, deși poate n-ar părea, pentru că Eva are 22 de ani, Petru 18. Cu toate astea, și-au făcut rutina lor. Programele de școală sunt diferite, se întâlnesc seara. Fac activități împreună, au prieteni comuni. Eu sunt foarte bucuroasă că, peste ani, vor avea aceste amintiri care vor rămâne în sufletul lor și vor conta foarte mult”, a declarat Andreea Berecleanu pentru unica.ro

Citește și:
De ce Ștefania nu mai poartă inelul de logodnă primit de la Speak și ce a recunoscut despre planurile de nuntă: „Asta e, de fapt, problema'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people