Andreea Berecleanu a împlinit 49 de ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis public soțul ei, Constantin Stan: „O femeie unică”

Andreea Berecleanu este una cele mai cunoscute prezentatoare de știri din România.

Andreea Berecleanu se numără printre cele mai cunoscute prezentatoare de știri din România. Are o carieră îndelungată în televiziune, iar în prezent lucrează la postul Prima TV.

Andreea Berecleanu a împlinit zilele trecut 49 de ani și a primit numeroase mesaje frumoase și urări din partea fanilor, dar și a celor dragi.

„Am o zi frumoasă, exact așa cum mi-am dorit-o. Și am și o viață frumoasă, Slavă lui Dumnezeu, familiei mele și tuturor celor care mi-au fost aproape necondiționat. Dacă rămân cu asta și dupa 49, restul e doar noroc! Multumesc tuturor pentru mesajele minunate.”, a transmis Andreea Berecleanu pe rețelele de socializare.

Ce mesaj emoționant i-a transmis public soțul ei, Constantin Stan

Andreea Berecleanu și partenerul ei, Constantin Stan, s-au căsătorit în noiembrie 2016. Partenerul prezentatoarei TV este fondatorul unei clinici în domeniul esteticii și este cunoscut pentru inovațiile pe care le-a adus domeniului, de la instrumente folosite în practica sa, la proceduri noi la granița dintre frumusețe și sănătate. După apropierea de acesta, vedeta și-a lărgit preocupările și către domeniul de interes al soțului său, pe care îl ajută deseori în comunicarea și promovarea legată de activitățile sale profesionale. Andreea Berecleanu a mai fost căsătorită în trecut cu Andrei Zaharescu. Au divorțat în 2013 și au împreună doi copii, pe Eva și Petru.

Ziua de naștere a prezentatoarei a fost marcată, bineînțeles, și de soțul ei, care i-a transmis public un mesaj emoționant.

„Iubito, pentru mine e ziua ta în fiecare zi! Sunt fericit alături de un om ca tine, cu o femeie unică pentru mine. La mulți ani!”, a scris soțul Andreei Berecleanu.

Prezentatoarea a ținut să le mulțumească pe rețelele de socializare tuturor celor care s-au gândit la ea și i-au transmis meaje.

„Vă mulțumesc din suflet pentru miile de mesaje de ziua mea, pentru gândurile bune și pentru tot dragul! Vă întorc același bine către familiile voastre, vă doresc sănătate și bucurie! Ce lucru mare să te simți iubit, să transmiți iubire!”, a transmis Andreea Berecleanu.

Ce spune Andreea Berecleanu despre operațiile estetice

Andreea Berecleanu nu a fost ocolită până acum de întrebările legate de operații estetice. Prezentatoarea TV este de părere că există această curiozitate tocmai datorită profesiei soțului ei. 

„De ce mi se pun mie întrebări cu privire la operațiile estetice? Îți spun eu de ce. Dintr-un singur motiv: pentru că sunt căsătorită cu un chirurg estetician. Dacă eu eram cu un pilot, avocat, inginer, profesor, niciodată nu mi s-ar fi pus o astfel de întrebare. Sunt persoane care poate nu mă știu de 30 de ani, de când e evident că nu există nicio schimbare, și persoane mai tinere care nu mă știu sau nu mă știau de atunci și se întâlnesc întâmplător la un eveniment cu mine. Și au reacția asta: „Wow! Chiar nu aveți nimic?”, a fost răspunsul dat de Andreea Berecleanu în podcastul găzduit de Teo Trandafir. 

Acum ceva timp, prezentatoarea TV a dezvăluit faptul că evită procedurile minim-invazive, cum ar fi injecțiile cu botox sau acid hialuronic. Într-un interviu pentru UNICA.ro, Andreea Berecleanu a spus care sunt tratamentele estetice pe care le preferă.

„Cu siguranță, non-invazive, da. Sunt tratamentele non-invazive, care țin de zona de cosmetologie, apoi cele minim-invazive care țin de injectabile, să zicem. Eu am o expresivitate destul de evidentă și atunci evit să apelez (n.red.: la injectabile) pentru că mie nu mi se potrivesc. Și-atunci lucrez foarte mult pe structura pielii, pe ten. Tenul mi se pare foarte important, având în vedere că eu nu beau suficiente lichide, respectiv apă. Beau cafea, de exemplu, sau ceaiuri, dar nu beau apă foarte multă. Și-atunci trebuie să fac proceduri cum sunt cele de microneedling, cu micro ace. Nu neapărat PRP, nu neapărat cu plasmă proprie, cu sânge propriu, ci cu diferite substanțe care să hidrateze tenul și să-i dea fermitate”, a declarat Andreea Berecleanu.

Citește și:
Carmen Grebenișan a anunțat oficial despărțirea de soțul ei, Alex Militaru. Ce precizări a făcut creatoarea de conținut: „Nu e o decizie impulsivă'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people