Andreea Bănică, ținta criticilor după ce s-a fotografiat cu o vedetă internațională. Cum răspunde artista: „Needucați”

Andreea Bănică a fost ținta criticilor în mediul online pentru o fotografie postat din vacanță cu o vedetă internațională.

Andreea Bănică, ținta criticilor după ce s-a fotografiat cu o vedetă internațională. Cum răspunde artista: "Needucați"

Andreea Bănică impresionează prin abilitatea ei de a fi artistă, soție și mamă pentru cei doi copii, dar și un influencer de succes, fiind activă și foarte prezentă în mediul online. Ca urmare, cei care o urmăresc în comunitatea sa online sunt mereu informați cu privire la activitățile și aventurile vedetei, locurile în care călătorește, gândurile sale, persoanele cu care interacționează și tot ceea ce mai postează.

Andreea Bănică a fost criticată pe rețelele de socializare

Artista are o relație foarte bună cu urmăritorii săi și împărtășește cu aceștia cele mai speciale momente din viața ei. Aflată în vacanță, Andreea Bănică a avut parte de o surpriză inedită în timp ce se afla într-un magazin. Totul a plecat de la o postare făcută de cântăreață, în care se mândrea cu întâlnirea avută în timpul vacanței cu Michelle Rodriguez, actriță, DJ și scenaristă americană.

Momentul a fost imortalizat într-un magazin, iar din imagine, cele două par extrem de relaxate și zâmbitoare. Cu toate acestea, potrivit celor din mediul online, Andreea Bănică ar fi uitat de bunele maniere în fața celebrei actrițe din străinătate, motiv pentru care au taxat-o scump în secțiunea de comentarii.

„Fără supărare, dar eu în locul tău îmi dădeam ochelarii jos”/ „Când faci fotografii, dă ochelarii jos, altfel „se cheamă” că faci poze ochelarilor; să nu mai zic că scrie și în codul bunelor maniere. Asta dacă vrei să rămâi pe „conduita veche”, dacă urmezi steagul curcubeului și tot ce înseamnă el, anormalul va fi normal și invers…”/ „Ochelarii jos în interiorul clădirilor! Are și ea ochelari de soare, dar știe ce să facă cu ei”/  „Ochelarii aceia arată o mare lipsă de respect față de cealaltă persoană. Pe lângă etichetarea persoanei greșite care duce în penibil, și aici, din nou, e o lipsă de respect că nici măcar lucrul acesta nu l-ai făcut corect, dar nici nu corectezi! Oricum, te înțelegem, emoții față de o adevărată vedetă!”, sunt remarcile făcute de internauți pe contul de Facebook al cântăreței.

Cum a răspuns artista criticilor

Confruntată cu astfel de critici, Andreea Bănică nu a putut să treacă cu vederea și a ales să reacționeze. A răspuns la fel de dur celor care și-au permis să o judece pentru faptul că nu a renunțat la ochelarii de soare. Cântăreața mărturisește că nu ea este lipsită de respect, ci cei care o critică acum. Tocmai de aceea, ar prefera ca fiecare să-și vadă de viața lui și să nu mai critice viețile altora.

„Păi cine a zis că vreau să rămân la conduită veche'???? Poate tu și cea de mai sus! Eu sunt bine așa cu ochelari și cam atât! Codul bunelor maniere este pentru oamenii ca tine, ca alții, needucați, care se bagă în seamă aiurea, care vorbesc prost, în plus, fără să le fi cerut cineva părerea! Și că să închei, nu am întrebat pe nimeni nimic, ci m-am bucurat pentru mine și omul frumos întâlnit, zile senine. Vai, e plin Facebook-ul de 'educate' și 'educați'”, a replicat imediat vedeta.

Citește și:
Zayn Malik vorbește pentru prima oară despre conflictul cu Yolanda Hadid, care l-a acuzat că a lovit-o

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people