Andreea Bănică și Lucian Mitrea și-au îndeplinit un vis: „Avem o dublă reușită”

Andreea Bănică și Lucian Mitrea și-au îndeplinit împreună un vis.

Andreea Bănică și Lucian Mitrea și-au îndeplinit un vis: "Avem o dublă reușită"

Andreea Bănică și Lucian Mitrea nu sunt doar un cuplu în viața personală, ci și parteneri de afaceri. Ei au reușit să-și transforme visul în realitate în 2023, prin construirea unui hotel de succes în Eforie Nord. Proiectul a necesitat trei ani de muncă asiduă și determinare din partea ambilor parteneri, care s-au susținut reciproc pe parcurs.

Artista și soțul ei formează unul dintre cele mai durabile cupluri din industria de divertisment din România. În plus față de relația lor personală, au ales să colaboreze și în lumea afacerilor. Cel mai recent proiect al lor, hotelul inaugurat în Eforie Nord la începutul sezonului estival, a fost un succes notabil, înregistrând cifre impresionante.

Andreea Bănică și Lucian Mitrea, o echipă atât acasă, cât și în afaceri

Cei doi au participat la o gală de excelență, unde au fost onorați cu un premiu special. Cu privire la gestionarea afacerii, Andreea Bănică și Lucian Mitrea au dezvăluit că au împărțit sarcinile: unul s-a ocupat de aspectele financiare și încasări, în timp ce celălalt a coordonat echipa de curățenie. Andreea Bănică a fost atentă la detalii, asigurându-se că fiecare cameră era într-o stare impecabilă pentru a mulțumi oaspeții.

„Ne-am împăcat aseară. Dacă ne simțim bine, suntem fericiți și împliniți. Suntem foarte fericiți astăzi avem o dublă reușită. Acest premiu pentru cel mai calitativ hotel din Eforie Nord. A mers foarte bine anul acesta. E primul an când am deschis oficial, el știe mai bine cum a mers afacerea. Eu i-am ridicat lui moralul, am făcut curățenie, eu am făcut treaba grea, eram în genunchi să curăț. Mie îmi place să mă implic în tot ceea ce facem, îmi place curățenia”, a declarat Andreea Bănică la Antena Stars, potrivit Spynews.

Colaborarea dintre cei doi este foarte bună, iar abilitatea lor de a discuta deschis orice subiect dificil este un element cheie. Artista a recunoscut că au făcut numeroase sacrificii pentru a-și atinge obiectivele, indiferent dacă acestea țineau de viața personală sau de cea profesională. Prin urmare, vedeta este foarte mândră de reușitele lor.

„A fost și este foarte frumoasă (nr. colaborarea dintre soți), uneori stresantă că uneori suntem în contradicție. Ne împăcăm și ajungem la același numitor comun, asta e cel mai important. Nu rămânem separați. Am făcut mari eforturi să ajungem aici, să avem această realizare de la malul mării. A fost un vis de-al meu care a devenit realitate, după mulți ani de muncă. Norocul a fost de partea noastră, să avem hotelul gata în trei ani”, a mai spus Andreea Bănică.

Citește și:
Britney Spears a dezvăluit, în sfârșit, motivul pentru care s-a tuns la zero în 2007

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people