Andreea Bănică, primele declarații după problemele la picior: „M-am trezit cu o durere”

Andreea Bănică a vorbit despre problemele de sănătate și ce s-a întâmplat cu piciorul ei.

Andreea Bănică, primele declarații după problemele la picior: „M-am trezit cu o durere”

Andreea Bănică s-a confruntat în ultima perioadă cu probleme de sănătate, ajungând să poarte o orteză. Într-un interviu recent, cântăreața a dezvăluit ce s-a întâmplat, de fapt, și cum a ajuns să își imobilizeze piciorul. Vedeta a oferit mai multe detalii despre problemele sale.

Andreea Bănică a făcut primele declarații după incidentul neplăcut și a explicat totul cu privire la situația sa dificilă. Recent, cântăreața a îngrijorat pe toată lumea când a postat o radiografie a piciorului și a anunțat că are nevoie de ajutor. În prezent, aceasta poartă o orteză la picior, ceea ce sugerează faptul că se confruntă cu probleme serioase.

Cântăreața în vârstă de 44 de ani, care a făcut parte în trecut din grupul de succes Exotic, alături de Claudia Pătrășcanu și Julia Chelaru, și care mai târziu a înființat, alături de Cristina Rus, proiectul muzical Blondy, a devenit și mai celebră prin intermediul carierei sale solo, câștigând premii la festivaluri ca: Romanian Music Awards, Romanian Top Hits, MTV European Music Awards sau Balkan Music Awards. Piesele sale au ajuns numărul unu în topurile din România, dar și din țările învecinate. Andreea Bănică se bucură de popularitate și pe rețelele sociale, aceasta având aproape 1 milion de urmăritori doar pe contul său de Instagram, unde își ține fanii la curent cu realizările, dar și cu problemele cu care se confruntă. Acolo a și postat cântăreața radiografia care i-a îngrijorat pe fani.

Andreea Bănică a vorbit despre problemele de sănătate

Cu toate acestea, Andreea Bănică a declarat că nu a avut un accident și nici nu a suferit o cădere. Totul ar fi pornit de la o durere de picior care a necesitat intervenția medicilor. Chiar dacă se simte bine acum, aceasta recunoaște că va fi necesară o perioadă de recuperare pentru a se vindeca complet.

„Mai am două zile și scot orteza. Să vedem ce o să decidă doctorul pentru mine mai târziu. S-ar putea să trebuiască să fac recuperare. Nu știu nici eu ce s-a întâmplat, pentru că nu am căzut, nu știu să mă fi lovit. M-am trezit cu o durere dintr-o dată„, a spus Andreea Bănică la Antena Stars.

Timp de două săptămâni, vedeta a fost nevoită să își petreacă mai mult timpul în pat, din cauza unei accidentări suferite la picior. Artista nu a explicat exact cum s-a întâmplat, dar cu siguranță această problemă de sănătate a afectat-o în activitățile sale obișnuite.

„Hai, gata! Prea m-am obișnuit cu binele! Nu știu când, cum am pățit-o, însă două săptămâni m-am pricopsit cu gheata asta! Nu știu dacă se vede tristețea pe fața mea însă da, sunt tristă când mi se întâmplă ceva și nu mă pot mișca, deplasa așa cum o fac de obicei. Ei bine, am pățit-o fără să fi căzut, să mă fi lovit… ci pur și simplu din dorința de a face lucruri pe care în mintea mea doar eu știu să le fac mai bine! 14 zile m-am pricopsit cu orteza asta și cred că ar trebui să îmi iau și un baston sau cârjă pentru că altfel îl voi băga și pe dreptul într-o orteză. Chinul naibii să mergi așa… S-a dus naiba și sportul meu… Zi cu soare vă doresc!”, a transmis Andreea Bănică.

Citește și:
Adela Popescu și Radu Vâlcan, dezvăluiri despre relația lor. Cum gestionează conflictele: „Ne trece repede'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people