Andreea Bănică, mărturisiri sincere despre operația pe care a suferit-o la degete: „Nu mă feresc”

Andreea Bănică a vorbit deschis despre intervențiile chirurgicale pe care le-a suferit.

Andreea Bănică, mărturisiri sincere despre operația pe care a suferit-o la degete: "Nu mă feresc"

În cadrul emisiunii „Play It” de la Kanal D 2, Andreea Bănică a fost invitată să ofere telespectatorilor perspectiva sa cu privire la filtrele folosite pe rețelele de socializare și, de asemenea, să discute despre creșterea frecvenței operațiilor estetice la care mulți oameni recurg în ultima perioadă.

Andreea Bănică a vorbit despre operațiile suferite

De asemenea, artista a dorit să clarifice publicului privind speculațiile cu privire la operațiile estetice despre care s-a spus că le-ar fi suferit. Vedeta a explicat că nu a apelat la nicio intervenție estetică, mai ales că au existat numeroase zvonuri și comentarii în timp cu privire la presupusele schimbări fizice ale cântăreței.

„Eu până la vârsta asta, recunosc, nu am nicio operație estetică. Am doar apendicită făcută, clar, că eram mică și trebuia să mi-o scoată, aveam probleme. Am o operație la deget, pentru că le am strâmbe, am spus asta, am recunoscut-o tot timpul și nu mă feresc de treaba asta. Da, așa m-am născut. M-au operat aici și nu mi-au găsit leacul, nu mi le-au îndreptat. Este ok, m-am resemnat, nu este acesta cel mai mare defect al meu, probabil sunt altele mai mari. Mi-am făcut o operație de septoplastie. În urma septoplastiei a trebuit să-mi lărgească și nara dreaptă, se lipea odată cu respirația și atunci nu mai puteam să respir.(…) Acestea sunt operațiile pe care le am eu.”, a declarat Andreea Bănică, în cadrul emisiunii „Play It”, potrivit Wowbiz.

În timpul participării sale la emisiunea TV, Andreea Bănică și-a exprimat sincer opinia despre operațiile estetice, fără ezitare. Artista a subliniat că nu este împotrivă intervențiilor estetice, cu condiția ca acestea să fie moderate și să nu fie exagerate.

„Sunt adepta operațiilor estetice, nu am nicio problemă, dar să se vadă frumos atunci când privești o femeie. Și eu mă uit după femei pe stradă, îi arăt soțului meu fete frumoase, femei frumoase, dar într-adevăr apreciez foarte mult femeile naturale, acele femei care arată bine natural.”, a mai spus ea.

Artista a vorbit despre afacerea în care este implicată

Pe lângă lunga ei carieră muzicală, se vede că Andreea Bănică este și o bună femeie de afaceri. Ea a construit un hotel pe litoralul românesc, mai exact în Eforie Nord. Artista și partenerul ei de viață, Lucian Mitrea, au lucrat la acest proiect 3 ani și l-au inaugurat în vara anului trecut. Munca și pasiunea puse în acest proiect au dat roade, căci artista se laudă cu un număr impresionant de persoane care s-au cazat în hotelul ei.

„Suntem foarte bine, este primul an de când suntem deschiși. Este plin! Hotelul se află în Eforie Nord. Eforie Nord este cea mai plină stațiune de când eram eu mică, de când mă știu și am atâția ani. De când eram mică, Eforie este una dintre cele mai căutate stațiuni de pe litoralul românesc. Din cauza asta mi-am dorit să îmi fac o afacere aici, știam că nu o să dau greș. Dacă mi-aș fi făcut în altă stațiune, nu mă gândeam că ar merge atât de bine. Eforie Nord este o stațiune suprapopulată, chiar am filmat ieri aglomerația de pe plajă. Nu ai loc să arunci un ac!”, a declarat Andreea Bănică pentru Playtech Știri.

Citește și:
Monica Bîrlădeanu, primele declarații după ce s-a zvonit că ar fi însărcinată: „Un an nou bun'

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people