Andreea Bănică, fotografii rare cu sora ei. Cât de mult seamănă cele două

Andreea Bănică a împărtășit imagini rare cu sora ei.

Andreea Bănică, fotografii rare cu sora ei. Cât de mult seamănă cele două

Andreea Bănică este printre cele mai cunoscute și apreciate artiste de la noi, cu o carieră impresionantă și o comunitate loială de fani. Vedeta este tot timpul în centrul atenției, fiind și foarte activă pe rețelele de socializare. Cu toate acestea, puțini știu cât de bine seamănă cântăreața cu sora ei. Recent, artista a împărtășit o imagine rară cu aceasta, iar fanii au rămas uimiți.

Andreea Bănică, imagine inedită cu sora ei

Andreea Bănică se numără printre cele mai iubite și apreciate cântărețe din țara noastră, iar puțini oameni știau că artista are și o soră. Cele două seamănă perfect una cu cealaltă și au o relație strânsă. Cântăreața și sora ei se înțeleg foarte bine și au decis să-și petreacă timpul împreună, așa că au mers la un restaurant pentru a se bucura de câteva bunătăți. Andreea Bănică a distribuit o fotografie pe rețelele de socializare în care apare alături de sora ei, iar fanii au fost uimiți când au observat cât de mult seamănă cele două.

„Ce mult îți seamănă sora”, „Chiar nu am știut că ai o soră. Semănați bine”, „Cât de mult semeni cu sora ta!”, „Păreți gemene!”, sunt câteva dintre reacțiile primite de Andreea Bănică.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Andreea Bănică prețuiește familia mai mult decât orice. Vedeta este foarte atentă la timpul petrecut cu cei dragi, iar relația cu copiii ei este una cât se poate de specială și apropiată. Cu o carieră muzicală de mulți ani, vedeta trăiește o viață pe care mulți doar o visează și, când vine vorba de confortul familiei, cântăreața aspiră la tot ce este mai bun.

Cum se înțelege artista cu fiica ei

În urmă cu două luni, vedeta și ceilalți membri ai familiei au sărbătorit-o pe Sofia, care a împlinit 14 ani. Cântăreața i-a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, dezvăluind și câteva imagini inedite în care apare alături de fiica ei.

„Au trecut 14 ani frumoși! Dați vă rog la următoarea poză să vedeți și voi diferența
Da, ai crescut frumos înconjurată de iubire! Îmi doresc doar să fii sănătoasă, că în rest ai calități multe care te vor ajuta în viață.
Noi vom fi tot timpul lângă tine, așa să știi
La mulți ani suflete, Sofa mea iubită!”, a transmis Andreea Bănică pe rețelele de socializare.

Într-un interviu, artista a dezvăluit detalii inedite despre relația pe care o are cu fiica sa, Sofia, care pare să urmeze pașii mamei sale. Adolescenta învață despre independență încă de la o vârstă fragedă. Sofia merge singură la școală și recent a învățat cum să-și administreze banii sub îndrumarea părinților. Andreea Bănică a povestit că i-a oferit chiar un card propriu fiicei sale, semn că îi acordă încredere pentru a avea acces la partea financiară.

„Da, Sofia are un card, pe care i l-am făcut. Noi știm foarte bine ce bani are pe el, când are nevoie cere, ne sună, vreau și eu bani. Nu este o fetiță cheltuitoare, nu cere multe lucruri, chiar e un copil echilibrat deocamdată. Este cardul ei, are acces tot timpul, ea știe foarte bine cum își cheltuiește banii. I-am spus să aibă grijă, să știe ceea ce cheltuiește, să vadă ce, pe cât, cum, să nu cheltuiască așa, pentru că banii nu cad din cer, banii se muncesc. Nu are o sumă lunar, pentru că nu este un copil cheltuitor. Are nevoie de bani pentru școală, să-și ia mâncare la școală, cartelă de metrou, merge la o onomastică, dar tot eu îi iau cadouri, este cumpătată, are grijă de bani”, a spus vedeta pentru revista viva.ro.

Citește și:
Cătălina Ponor și Bogdan Jianu s-au căsătorit religios. Imagini inedite de la eveniment

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people