Andreea Bănică, detalii despre noua procedură estetică la care a apelat: „Am văzut rezultatele”

Andreea Bănică a oferit mai multe detalii despre noua procedură estetică la care a apelat.

Andreea Bănică, detalii despre noua procedură estetică la care a apelat: "Am văzut rezultatele"

Andreea Bănică a optat pentru o nouă procedură facială, având ca scop obținerea unui ten mai strălucitor și a împărtășit rezultatele pe platformele de socializare. La vârsta de 45 de ani, cântăreața se bucură de un fizic de invidiat și se menține tot timpul într-o formă excelentă, fără să apeleze la operații estetice, așa cum a afirmat chiar ea.

Artista se remarcă printr-o carieră impresionantă în industria muzicală și atrage atenția prin fiecare apariție. De-a lungul timpului, ea a fost adesea subiectul unor acuzații cu privire la posibile intervenții estetice, însă artista a respins aceste speculații, negând că ar fi apelat la chirurgie estetică. Singura intervenție la care a recurs a fost o septoplastie, pentru a remedia problemele legate de respirație, detalii pe care le-a dezvăluit cu ceva timp în urmă.

Andreea Bănică, dezvăluiri despre noua procedură estetică

Cu ceva timp în urmă, Andreea Bănică a exprimat dorința de a apela cu regularitate la tratamente faciale. De data aceasta, artista a optat pentru o procedură care stimulează producția de colagen, iar rezultatele au fost împărtășite cu urmăritorii ei. Andreea Bănică se bucură de un ten luminos, lipsit de riduri și uniform, conform imaginilor recente postate.

„Fetelor, v-am spus de fiecare dată că atunci când descopăr lucruri frumoase las aici amintire că să puteți citi și să vă informați mai bine. Toate avem nevoie să fim mai frumoase și să ne îngrijim pentru noi și familiile noastre. Merită efortul! Acum frumusețea și tinerețea nu mai sunt atât de greu de întreținut. Cu puțin efort putem să prelungim aceste lucruri de care avem atâta nevoie. Eu deja am afinitățile mele cu anumite tratamente și am văzut rezultatele. Încercați aceste tratamente, și nu veți regreta. Dacă vă faceți o schemă anuală veți arăta impecabil!”, a scris Andreea Bănică pe Instagram.

Artista a vorbit despre operațiile estetice

Recent, artista a dorit să clarifice publicului privind speculațiile cu privire la operațiile estetice despre care s-a spus că ar fi apelat. Vedeta a explicat că nu a apelat la nicio intervenție estetică, mai ales că au existat numeroase zvonuri și comentarii în timp cu privire la presupusele schimbări fizice ale cântăreței.

„Eu până la vârsta asta, recunosc, nu am nicio operație estetică. Am doar apendicită făcută, clar, că eram mică și trebuia să mi-o scoată, aveam probleme. Am o operație la deget, pentru că le am strâmbe, am spus asta, am recunoscut-o tot timpul și nu mă feresc de treaba asta. Da, așa m-am născut. M-au operat aici și nu mi-au găsit leacul, nu mi le-au îndreptat. Este ok, m-am resemnat, nu este acesta cel mai mare defect al meu, probabil sunt altele mai mari. Mi-am făcut o operație de septoplastie. În urma septoplastiei a trebuit să-mi lărgească și nara dreaptă, se lipea odată cu respirația și atunci nu mai puteam să respir. (…) Acestea sunt operațiile pe care le am eu.”, a declarat Andreea Bănică, în cadrul emisiunii „Play It”, potrivit Wowbiz.

Citește și:
Alexandra Ungureanu, declarații inedite despre partenerul ei. Cei doi au o relație la distanță: „Când ne nimerim, suntem împreună’

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people