Andreea Bănică, despre zvonurile legate de despărțirea de soțul ei, Lucian Mitrea: „Nu mi-a dat motive”

Andreea Bănică a vorbit despre zvonurile care au circulat în presă referitoare la despărțirea de soțul ei, Lucian Mitrea.

Andreea Bănică, despre zvonurile legate de despărțirea de soțul ei, Lucian Mitrea: "Nu mi-a dat motive"

Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea, formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul autohton. Artista și partenerul ei formează un cuplu solid și au împreună doi copii, pe Sofia și pe Noah.

Andreea Bănică a fost invitată în emisiunea „În Oglindă”, moderată de Mihai Ghiță, și cu ocazia asta a vorbit despre relația cu Lucian Mitrea. Artista a spus că, în trecut, conflictele dintre ea și soțul ei aveau ca motiv cariera ei artistică, el fiind și managerul ei. 

„Probabil în ziua de azi lumea nu concepe un astfel de cuplu, atât de bine sudat și de clădit și cu o iubire atât de mare unul în celălalt, că până la urmă de aici pornesc toate lucrurile frumoase între noi. Ne iubim foarte mult. El a încercat toată viața să mă ocrotească, să nu mă deranjeze, să nu mă jignească. M-a iubit și mă iubește foarte mult. Într-adevăr, în ceea ce privește cariera mea și profesia mea, acolo m-a deranjat mult, acolo m-a mustrat de foarte multe ori. Aici am văzut o latură a tatălui meu pe care am regăsit-o în Lucian.”

Pentru a nu mai exista aceste tensiuni între ea și partenerul ei de viață, Andreea Bănică a luat decizia de a-l concedia.

„Da, l-am concediat, i-am spus la un moment dat că nu mai vreau să meargă cu mine la evenimente, i-am spus că vreau să-mi caute un tour manager și prin acel tour manager să avem discuțiile. Devenise atât de implicat în activitatea mea profesională încât era peste ceea ce trebuia el să facă. I-am spus că nu vreau să ne stricăm familia din cauza carierei mele, pentru că ajungeam să ne certăm foarte des.”

De mai multe ori au apărut în presă zvonuri conform cărora Andreea Bănică și Lucian Mitrea ar divorța. În aceeași emisiune, cântăreața a negat aceste speculații și a spus că niciodată nu a avut intenția de a pune punct căsniciei lor. 

„Nu, nu am simțit niciodată că vreau să divorțez, nu am avut de ce, nu am avut motive. Am un bărbat și un prieten, pentru că el este prietenul meu, atât de bun, de blând și de adevărat încât nu am avut de ce. Nu mi-a dat motive în viață să zic că vreau să divorțez. Niciodată.”

Andreea Bănică a fost întrebată cu mai multe ocazii ce ar face dacă ar afla că soțul ei ar fi infidel. În cadrul unui interviu, artista a menționat că nu știe ce ar face într-o astfel de situație dacă nu s-a confruntat cu una.

„Mi s-a mai pus întrebarea „ce ai face dacă ai fi înşelată”, nu am de unde să ştiu, nimeni nu are de unde să ştie, pentru că doar în momentul ăla vei simţi ceva, nu ai cum să prezici. Într-adevăr presa a scris de multe ori, dar ei n-au fost niciodată în locul meu, în viaţa mea, să vadă, să ştie, să simtă. Când eşti un om înşelat simţi nişte lucruri, totul iese la iveală la un moment dat cât ai fi de bun mincinos. Oricine simte 100% dacă este înşelat, la un moment dat, mai târziu sau mai devreme. Minciuna are picioare scurte pentru mine, de asta nici nu am ştiut să mint vreodată, imediat mă prinzi şi îţi dai seama că te mint. Nici nu m-a interesat vreodată să mint, eu sunt corectă şi onestă. Şi asta i-am spus şi lui, că nu există minciună într-o viaţă de cuplu, nu pot să tolerez minciuna, bătaia, abuzurile, băutura, nu pot să tolerez nişte lucruri de genul acesta, pentru că ştie şi el foarte bine unde ne-am cunoscut şi cum eram, şi cu atât mai mult nu ar face lucruri de genul acest”, a spus Andreea Bănică pentru FANATIK.

Citește și:
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, și Spike, surprinși în ipostaze romantice în public

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people