Andreea Bănică le-a povestit fanilor despre momentele mai puțin plăcute din viața ei.
Andreea Bănică este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi, care se poate mândri cu o carieră îndelungată și a făcut față provocărilor din industrie ani la rând. Vedeta s-a menținut în topuri și și-a format o comunitate unită de fani. Cântăreața nu se sfiește să ofere detalii despre viața ei personală și împărtășește cu urmăritorii ei detalii importante.
Andreea Bănică și-a surprins în nenumărate dăți fanii cu declarațiile sincere despre viața ei și are o legătură foarte strânsă cu aceștia. Ea a organizat recent o sesiune de întrebări pe InstaStory, astfel că fanii au avut ocazia să afle lucruri inedite despre artistă.
„Ai momente de anxietate/depresie și cum le depășești?” este una dintre întrebările venite de la fani, iar cântăreața a răspuns cu multă sinceritate.
„Cu toții avem. Nu există oameni fără probleme. Viața mi-a dat, dar mi-a și luat. M-am luptat cu mine ca să pot merge mai departe. Tot la mine am apelat ca să depășesc momentele urâte… Autosugestia este cea mai bună. Mi-am spus mereu că trebuie să merg mai departe! Tot timpul mă gândeam la tata care și-a dorit mereu să devin mare om. După ce am născut, ori de câte ori aveam probleme îmi spuneam că trebuie să merg mai departe pentru familia mea, copiii mei! Viața este un „trebuie” pentru mine!”, a mărturisit Andreea Bănică.
Andreea Bănică este atentă ca fiecare apariție a ei să fie impecabilă, iar fanii artistei sunt extrem de curioși să afle cum reușește să se mențină în formă.
„Nu mănânc aceeași mâncare zilnic. De exemplu, când mă trezesc dimineața, eu nu pot să mănânc, deși este recomandat. Nu pot să mănânc. Așa este organismul meu setat. Mănânc undeva pe la prânz, în jur de ora 12:00, chiar 13:00”, a povestit artista fanilor.
Cântăreața a dezvăluit și câteva alimente care nu lipsesc din dieta ei, precizând că seara evită să consume mâncăruri care îi pot afecta silueta.
„Mănânc ouă fierte, somon cu avocado și un ou fiert, cu puțin ardei gras. Mai multe variante de mic dejun. La prânz mănânc un somon cu legume sau uneori nu apuc să mănânc deloc, sau un baton proteic, sau un grătar cu alte legume, iar seara evit să mănânc consistent, mănânc un iaurt”, a declarat Andreea Bănică pe rețelele de socializare.
Andreea Bănică a punctat faptul că își dorește să se simtă bine în pielea ei și că nu este strictă atunci când vine vorba de alimentație.
„Merg la sală de 3 ori pe săptămână, deși ideal ar fi fost de vreo 4-5 ori! Mai fac acasă bandă atunci când nu ajung la antrenament. Nu sunt cea mai strictă că îmi fac de cap uneori în weekend-uri, însă contează mult mișcarea, să nu mai las să se depună ce am dat jos: baby spanac, ulei măsline, sare, piper, lămâie și câteva roșii confiate.”
Foto: Instagram