Andreea Bănică, decizie neașteptată. Ce achiziție a făcut artista: „Nu am întâlnit vreodată”

Andreea Bănică a împărtășit cu fanii achiziția neașteptată pe care a făcut-o, după ce câinele familiei s-a stins din viață.

Andreea Bănică, decizie neașteptată. Ce achiziție a făcut artista: "Nu am întâlnit vreodată"

La începutul acestui an, Andreea Bănică a trecut prin momente grele din cauza pierderii animalului ei de companie. Artista l-a dus pe cățelul familiei, Nino, la veterinar, deoarece acesta a avut probleme de sănătate, însă la scurt timp a murit. Astfel, după câteva luni de la pierderea lui Nino, familia vedetei are parte acum de compania altor animale.

Andreea Bănică, achiziție neașteptată după moartea câinelui

Andreea Bănică a achiziționat recent două găini, făcând anunțul pe platformele de socializare și împărtășind imagini cu noii membri ai familiei sale. Artista le-a pregătit deja un adăpost în curtea luxoasei sale vile și așteaptă cu nerăbdare să se bucure de ouă proaspete.

De curând, Andreea Bănică și familia ei s-au mutat într-o casă nouă, iar vedeta și-a decorat curtea conform preferințelor sale, beneficiind de ajutorul soțului său, Lucian Mitrea, și al celor doi copii ai lor, Sofia și Noah. Familia locuiește acum într-o vilă cu etaj, care oferă o curte generoasă și încăperi luminoase și spațioase. Mobilierul din interior a fost special comandat de către artistă de la producători locali, garantând astfel că fiecare detaliu al casei este personalizat. Curtea este amenajată cu gazon verde, plante ornamentale și flori, oferind un aspect plăcut și fresh locuinței.

Pe lângă acestea, Andreea Bănică a decis să construiască în curte un coteț pentru păsări, în special pentru cele două găini pe care le-a achiziționat recent. Fiul său, Noah, a fost extrem de încântat de această noutate în familie și și-a arătat curajul atingându-le pe păsări. Pe Instagram, cântăreața a publicat imagini cu găinile sale.

„Ieri am avut o zi liniștită acasă, am mers la biserică, am așteptat găinușele și ouăle de la prietenii noștri care ne-au adus ouă ecologice și două găinușe superbe. Ba pe drum una chiar a făcut un ou. Deci, au venit bucuroase la casă nouă. Eu nu am întâlnit vreodată așa găini liniștite, în sfârșit, le-am mângâiat fără să mă sperii de ele”, a transmis Andreea Bănică pe contul personal de Instagram.

Andreea Bănică a împărtășit pe rețelele de socializare că l-a pierdut pe Nino, cățelul de care era foarte atașată. Din cauza problemelor de sănătate, patrupedul s-a stins din viață. Câinele artistei avea probleme la rinichi, inimă, coloană vertebrală și avea suferințe neurologice. Cântăreața a recunoscut atunci că nu mai există nicio soluție pentru starea patrupedului său și că suferința este copleșitoare.

„Suferința lui este și a mea…așa cum am împărțit lucrurile bune, le împărțim și pe cele rele. Nu mă pot aduna, nu mă pot concentra și gândi la nimic. Nino este foarte rău…are foarte multe probleme… Rinichii, inima, neurologic, nu știe de el…coloana praf, piciorul rupt ( nu știu cum). Nu se mai poate face nimic din păcate…mă uit la el și mă topesc cu el o dată…”, a fost mesajul împărtășit de pe Instagram la vremea respectivă.

Citește și:
CRBL, declarație neașteptată despre decizia de a divorța, după 16 ani de căsătorie cu Elena: „Ca bărbat singur…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people