Andreea Bălan, surpriză impresionantă pentru ziua iubitului ei. Victor Cornea a împlinit 30 de ani: „Omul care mi-a arătat ce înseamnă iubirea”

Andreea Bălan i-a pregătit lui Victor Cornea o petrecere inedită de ziua lui de naștere.

Andreea Bălan, surpriză impresionantă pentru ziua iubitului ei. Victor Cornea a împlinit 30 de ani: "Omul care mi-a arătat ce înseamnă iubirea"

Andreea Bălan a pregătit o surpriză impresionantă pentru partenerul ei, Victor Cornea, care a sărbătorit recent împlinirea vârstei de 30 de ani. Gestul său arată clar că relația lor evoluează într-un mod alert, iar cei doi sunt din ce în ce mai îndrăgostiți.

Andreea Bălan, petrecere inedită pentru Victor Cornea

Andreea Bălan și Victor Cornea formează un cuplu de câteva luni. Ieri, artista a distribuit pe platformele de socializare o serie de imagini de la petrecerea dedicată aniversării tenismenului care a ajuns la vârsta de 30 de ani. Cu ocazia acestui moment special, cântăreața a organizat o surpriză memorabilă. Ea a optat pentru un tort personalizat, subliniind astfel pasiunea lui Victor pentru tenis. În plus, Andreea Bălan i-a transmis un mesaj emoționant partenerului ei, pe rețelele de socializare.

„Azi este ziua sufletului pe care îl iubesc și îl celebrez pe omul care mi-a arătat ce înseamnă iubirea adevărată, sinceră, asumată, dedicată și totodata ne-a arătat tuturor ce înseamnă ambiția, munca și perseverența! 🙏 @victorcornea ești minunat și te iubesc până la stele și înapoi✨❤️ La mulți ani! Îți doresc să ajungi acolo unde meriți să fii! 🥇”

Andreea Bălan și Victor Cornea sunt din ce în ce mai îndrăgostiți unul de celălalt, iar Ella și Clara se înțeleg foarte bine cu noul partener al mamei lor. Acest lucru se întâmplă la doar câteva luni de la momentul în care s-au cunoscut, deoarece Andreea Bălan și Victor Cornea au început relația în primăvara acestui an. La scurt timp după întâlnire, cântăreața s-a îndrăgostit iremediabil de campion.

Vedeta obișnuiește să le povestească internauților detalii despre noile întâmplări din viața ei. Astfel, într-un videoclip postat pe Youtube, Andreea Bălan a povestit când a început relația cu Victor Cornea și cum merg lucrurile între ei.

„Am avut parte de o vară foarte frumoasă, deoarece pe strada mea a venit dragostea. De ziua mea am putut să facă marele anunț că sunt iubită și îl iubesc pe Victor Vlad Cornea. Eu și Victor suntem împreună de câteva luni, din primăvară și bineînețeles am fost foarte curioasă să merg cu el în turnee, să văd cum joacă, cum câștigă și să fiu alături de el trup și suflet la toate meciurile.”, a spus Andreea Bălan, pe Youtube.

Cum s-au cunoscut cei doi

Andreea Bălan a trecut printr-o transformare semnificativă în viața ei după ce s-a aventurat pe calea spiritualității. La 39 de ani, artista a dezvăluit într-un interviu că a petrecut o lungă perioadă de timp concentrată pe dezvoltarea personală și reînnoirea iubirii pentru sine. Mai mult, în emisiunea lui Dan Capatos, partenera lui Victor Cornea a dezvăluit că această căutare spirituală a adus-o mai aproape de tenismen. 

„Am fost la tine în emisiune și am vorbit despre spiritualitate. Atunci când s-a făcut liniște și am putut să vorbesc așa vreo 2 minute despre spiritualitate și voi m-ați ascultat. Eu am decupat acel filmuleț, l-am pus pe Instagram și s-a viralizat, a făcut 1.5 milioane (n.red. – vizionări). El fiind pe spiritualitate și trezit spiritual, a ajuns acest filmuleț la el în feed-ul de Instagram că el nu mă urmărea. Pur și simplu mi-a lăsat un mesaj ‘Felicitări, Andreea, ești genială’. Eu de obicei nu răspund la mesajele bărbaților care îmi scriu ‘Ce frumoasă sunt’, că nu mă interesează. Când mi se scrie să mă cucerească, nu mă interesează, nu răspund. Nu consider că trebuie să mă agăți pe Instagram, nu e locul potrivit. Acestui mesaj am răspuns tocmai pentru că avea legătură cu spiritualitatea și apoi am început să vorbim.”, a povestit Andreea Bălan la „Xtra Night Show”, citată de Spynews.ro.

Citește și:
Imaginile cu care Antonia a surprins pe toată lumea. Artista a pozat nemachiată și și-a impresionat fanii

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people