Andreea Bălan, surpriză emoționantă din partea iubitului ei. Ce cadou i-a făcut Victor Cornea: „Așa arată fericirea”

Andreea Bălan a primit un cadou inedit din partea iubitului ei, Victor Cornea.

Andreea Bălan, surpriză emoționantă din partea iubitului ei. Ce cadou i-a făcut Victor Cornea: "Așa arată fericirea"

Andreea Bălan a primit un cadou special de la iubitul ei, Victor Cornea, în ziua în care a lansat o nouă melodie. Jurata de la Antena 1 spune că se simte binecuvântată de când a redescoperit iubirea, alături de jucătorul de tenis. Recent, artista a avut parte de o surpriză impresionantă din partea partenerului ei și a ales să o împărtășească cu publicul ei.

Andreea Bălan, surprinsă de iubitul ei

În ultima perioadă, Andreea Bălan este doar cu zâmbetul pe buze, iar fericirea este vizibilă pe chipul ei. Vedeta se află într-o perioadă foarte bună a vieții sale, avându-le alături pe cele două fetițe ale ei și pe partenerul său, jucătorul de tenis Victor Cornea. Cei doi sunt cât se poate de îndrăgostiți și nu se sfiesc să își arate sentimentele în fața tuturor.

Recent, Andreea Bălan a fost surprinsă de iubitul ei cu un cadou inedit și plin de semnificație. Artista se simte răsfățată lângă partenerul său, care face tot posibilul să o vadă zâmbind. De asemenea, cântăreața nu i-a neglijat pe fanii din mediul online, care se bucură alături de ea de momentele pe care le trăiește.

După ce și-a lansat noua piesă, jurata de la Te cunosc de undeva a ieșit în oraș alături de fetițele ei pentru a sărbători. Deși partenerul ei nu le-a însoțit, acesta s-a asigurat că iubita lui are parte de toată atenția. Prin urmare, Victor Cornea i-a trimis Andreei Bălan un buchet impresionant de flori, despre care cântăreața a spus că este cel mai frumos pe care l-a primit până acum.

„Așa arată fericirea. Atât de binecuvântată. Te iubesc, Victor Cornea. Fii cel mai bun la US Open. PS: Când a aterizat la New York eu am primit acest buchet cu florile pe care le vedeam mereu în meditațiile mele atunci când vizualizam sufletul pe care mi-l doream lângă mine”, a scris Andreea Bălan pe Instagram la fotografia cu buchetul de flori.

Buchetul de flori a fost însoțit de un mic cartonaș cu mesajul: „Dor de tine! Te iubesc.” Reacția lui Victor Cornea nu a întârziat să apară pe platformele de socializare, unde a subliniat încă o dată sentimentele pe care le are pentru cunoscuta vedetă.

Cum se înțeleg artista și Victor Cornea

Andreea Bălan și Victor Cornea par să se înțeleagă cât se poate de bine, iar relația dintre cei doi devine din ce în ce mai serioasă. După ce artista a fost în vizită la părinții jucătorului de tenis, a venit și rândul sportivului să le cunoască pe cele două fetițe ale partenerei sale. 

Andreea Bălan și-a surprins în ultima vreme fanii cu numeroasele imagini pe care le postează pe rețelele de socializare, fotografii în care apare alături de Victor Cornea și din care se poate observa ușor că artista este foarte fericită și îndrăgostită.

„Prefer să fiu rezervat pe acest subiect, dar vreau să spun că avem o conexiune divină și o iubesc foarte mult. Mă bucur mult să o am alături pe Andreea la turnee. A fost cu mine și la Wimbledon, și la Hamburg. Forma bună pe care o am se datorează și ei, nouă, conexiunea pe care o avem împreună. Cam atât despre partea emoțională (n.red. – râde)! Sunt fericit și liniștit, cu siguranță. O apreciez foarte mult (n.r. – pe Andreea Bălan), îmi doresc să o am alături, îmi dă mai multă încredere și putere. Mă susține cu toată inima și îmi place că vrea să învețe să joace, să învețe cum merge tot sistemul. Asta îmi dă foarte mare încredere în noi. O iubesc mult, sunt mai liniștit pe teren și asta se vede în rezultate. Sincer, nici nu mă gândesc la diferența de vârstă, cumva nici nu știu diferența. E o conexiune divină și asta e tot ce contează”, a spus Victor Cornea, la emisiunea „Așii Tenisului” de la Digi Sport.

Citește și:
Ce decizie au luat Cleopatra Stratan și Edward Sanda după ce s-au întors de la America Express

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people