Andreea Bălan și fostul ei soț, George Burcea, sunt din nou într-un conflict. De la ce a pornit

Andreea Bălan și fostul ei soț, George Burcea, sunt din nou implicați într-un conflict.

Andreea Bălan și fostul ei soț, George Burcea, sunt din nou într-un conflict. De la ce a pornit

Andreea Bălan și fostul ei soț, George Burcea, au trecut printr-un divorț mediatizat și cu mai multe ocazii au făcut acuzații dure unul la adresa celuilalt. Artista și actorul au împreună două fete, pe Ella și pe Clara. Acum, între cei doi foști soți există un nou conflict. Iată de la ce a pornit totul. 

Andreea Bălan și George Burcea au decis să meargă pe drumuri separate după o relație de cinci ani. Deși s-au despărțit, artista este cea care le crește singură pe cele două fete, făcând de mai multe ori mărturisiri despre provocările pe care le-a întâmpinat ca mamă singură. 

Recent, conform unor surse judecătorești citate de cancan.ro, George Burcea ar fi intentat o ordonanță președințială și în nici 30 de zile ar fi obținut câștig de cauză. Iar potrivit sentinței magistraților, Andreea Bălan ar fi obligată să-i răspundă la telefon fostului soț de cel puțin trei ori pe săptămână. Acest lucru s-ar fi întâmplat după ce actorul ar fi încercat să ia legătura cu cele două fiice ale sale, care locuiesc împreună cu mama lor, iar cântăreața nu i-ar fi răspuns la telefon. 

„Întrucât în timp ce George Burcea se afla în America și-și suna aproape zilnic fetele, iar mama minorelor nu îi răspundea decât după două săptămâni, acesta a dat-o în judecată, prin ordonanță președințială. Potrivit procedurilor, instanța s-a pronunțat în nici 30 de zile. Burcea a câștigat procesul. Automat, și dreptul de a vorbi la telefon cu fetițele de trei ori pe săptămână…. Andreea Bălan a fost astfel obligată de instanță să îi răspundă la telefon tatălui minorelor”, a declarat o sursă judecătorească în exclusivitate pentru cancan.ro.

După apariția acestor informații în presă, Andreea Bălan a reacționat și a spus versiunea sa asupra acestei situații în care este implicată. Artista a vorbit despre felul în care George Burcea e implicat în creșterea fetelor sale, dar și despre pensia alimentară pe care acesta nu ar fi plătit-o.

„Tatăl copiilor mei se laudă în presă (la cine îl ascultă) că a obținut prin ordonanță să vorbească la telefon cu fetele de trei ori pe săptămână atunci când e plecat din țară, dar uită să spună și că, de când s-a intors (după patru luni în care nu le-a văzut) că le-a luat 2 ore într-o zi și alte 3 în altă zi – nedorind să respecte programul de vizită cu cele 2 weekenduri în care poate să le ia. Totodată uită să spună că pensia alimentară (cei 500 ron pe care i-a stabilit singur conform veniturilor declarate), nu a plătit-o de 4 luni în condițiile în care se laudă cu o activitate intensă în America”, a spus Andreea Bălan, în exclusivitate pentru SpyNews.ro.

Andreea Bălan a ținut să reacționeze în fața acestor acuzații care au circulat, având în vedere faptul că ea se implică în totalitate în educația și creșterea fetițelor ei.

„Sunt empatică, bună și iertătoare, dar asta nu înseamnă că accept mizeriile pe care le debitează în presă și nu pot să tolerez falsa impresie pe care o lasă (declară), că îi pasă de creșterea fetițelor în condițiile în care faptele sale sunt total diferite. Așadar îmi cresc singură fetițele din toate punctele de vedere, emoțional și financiar și acesta este adevărul care trebuie știut”, a completat Andreea Bălan pentru sursa citată.

Citește și:
Cum le-a răspuns Delia celor care au criticat-o pentru apariția de la cel mai recent concert

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people