Andreea Bălan, noi dezvăluiri despre George Burcea: „Dacă nu făceam proces…”

Andreea Bălan a oferit mai multe detalii despre procesul de calomnie împotriva lui George Burcea.

Andreea Bălan, noi dezvăluiri despre George Burcea: „Dacă nu făceam proces...”

În urmă cu ceva timp, Andreea Bălan, în vârstă de 38 de ani, s-a despărțit de George Burcea și, din păcate, nu sunt în relații foarte bune în prezent. În cadrul unui interviu în podcastul lui Jorge, acesta a întrebat-o dacă s-a gândit să renunțe la procesul de calomnie împotriva fostului soț. Însă, Andreea Bălan a dezvăluit faptul că astfel actorul s-a oprit din a făcut declarații despre ea.

Andreea a afirmat că a intentat un proces împotriva lui George Burcea pentru că acesta era singurul mod prin care putea să îl determine să nu mai răspândească informații false despre ea în mass-media. Andreea Bălan a dezvăluit că nu există comunicare cu tatăl copiilor ei, dar că prin meditațiile de iertare, a reușit să elibereze energia negativă dintre ei. Ea a afirmat că a reușit să-l ierte pe George, deși a fost dificil între ei, iar multe lucruri nu sunt cunoscute de public.

Andreea Bălan, despre procesul de calomnie cu George Burcea

Totuși, Andreea a spus că l-a iertat pe George și pe toți cei din viața ei, deoarece consideră că, dacă nu ierți, Universul nu îți va oferi ceea ce îți dorești.

„Cu tatăl copiilor nu există comunicare, dar la nivel energetic, făcând meditațiile de iertare, eu am eliberat. L-am putut ierta pe George. A fost greu între noi. Sunt multe chestii care nu se știu. A spus tot felul de prostii. Avem și un proces de calomnie pe rol. Doar făcând acest proces, el s-a oprit din declarații. Dacă nu făceam proces, el nu se oprea. Dacă se oprește, opresc și procesul. E plecat, s-a mutat în America. Își vede fetițele rar, dar eu, în sinea mea, l-am iertat. Au fost niște chestii grele între noi. Am avut acel stop-cardiac și în anumite clipe n-a fost lângă mine. Am avut o durere că n-a fost alături de mine. L-am iertat și i-am iertat pe toți din viața mea. Dacă nu ierți, Universul nu-ți dă ceea ce-ți dorești”, a dezvăluit Andreea Bălan, potrivit Fanatik.

Andreea Bălan a fost întrebată de Jorge dacă a simțit vreodată invidie față de succesul fostului ei soț în serialul Wednesday, unde el joacă rolul lui Lurch. Vedeta a negat și a precizat că nu are de ce să fie invidioasă pentru cele „trei sau patru secunde”.

„Pentru cele trei secunde, nu! Așa, zi! Patru, hai. Măcar să facă bani, să dea pensia alimentară!”, a fost răspunsul acid al vedetei.

În ceea ce privește dorința de a deveni mamă a trei copii, Andreea Bălan a precizat că mai poate avea un copil doar cu ajutorul unei mame surogat, tehnologia fiind foarte avansată în zilele noastre.

„Pot să mai fac copii doar cu mamă-surogat. Tehnologia, în ziua de azi, ne permite. Cu ovocite, cu fertilizare in vitro, mi-aș dori, da! Dacă nu ajungeam să fiu o mamă singură, nu învățam multe lucruri. Nu regret nicio despărțire, nici cea de tatăl copiilor. Din eșec și din greșeli înveți. Abia când te întinzi pe jos de durere începi să înveți. Când totul e roz, n-ai cum să înveți, niciodată!”, a completat Andreea Bălan în același podcast.

Citește și
GALA MET 2023 – Cele mai HOT cupluri de vedete

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people