Andreea Bălan, noi aventuri în Australia alături de Victor Cornea: „Învățăm foarte multe despre noi”

Andreea Bălan a dezvăluit detalii despre aventura de care are parte în Australia, alături de Victor Cornea.

Andreea Bălan, noi aventuri în Australia alături de Victor Cornea: "Învățăm foarte multe despre noi"

Andreea Bălan a decis să-și lase în urmă trecutul și se bucură de relația alături de Victor Cornea, manifestând deschis această fericire. Artista se află în continuare în Australia, sprijinindu-și iubitul în timpul unui turneu de tenis și găsind astfel o modalitate de a combina utilul cu plăcutul.

Andreea Bălan a povestit despre aventurile din Australia

În timpul șederii sale în Australia, Andreea Bălan a avut oportunitatea de a explora o lume cu totul nouă, întâlnind ursuleți Koala și hrănind canguri. Artista a trăit fiecare moment cu bucurie, savurând experiențele ca un copil, și a capturat aceste amintiri în imagini.

„Azi am văzut pentru prima oară ursuleți Koala, am hrănit canguri și wallabii și m-am bucurat ca un copil (tot timpul mă bucur ca un copil). Sunt așa drăgălași și liniștiți. Călătorind, învățăm foarte multe despre noi, cum să ne bucurăm de viață, de natură, de prezent, de oamenii pe care îi iubim, călătoriile ne arată cât de mici suntem în acest univers. Pentru clipele petrecute aici trebuie să fim foarte recunoscători”, a transmis Andreea Bălan pe Instagram.

Andreea Bălan și jucătorul de tenis Victor Cornea formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, chiar dacă sunt adesea separați de distanță. Din cauza profesiei sale, sportivul călătorește frecvent, însă Andreea Bălan a găsit o soluție pentru a menține legătura. Îl însoțește la turnee și se bucură de fiecare ocazie pentru a petrece împreună vacanțe minunate. Recent, cei doi au plecat în Australia.

Artista își susține iubitul în carieră

Astfel, Victor Cornea este în prezent în turneu și se află în Australia. Cu toate acestea, sportivul nu a petrecut mult timp singur, deoarece Andreea Bălan și-a pregătit bagajele și l-a însoțit. Artista a ajuns și ea în Australia și se bucură acum de o vacanță luxoasă cu cinci stele la un hotel superb.

„Am ajuuuns în Australiaaa. Cea mai îndepărtată destinație în care am fost vreodată. Nu credeam și nu visam că voi ajunge aici. Sunt întâmpinată și condusă către iubitul meu Victor, care mă așteaptă cu nerăbdare. După un drum lungă, în sfârșit îl îmbrățișez și-l pup pe iubitul meu de care mi-a fost foarte, foarte, foarte dor. Ne iubim cel mai mult și ne-a fost foarte dor unul de celălalt. Abia aștept aventura australiană!”, a transmis Andreea Bălan la scurt timp după ce a aterizat în Australia.

Într-un interviu acordat recent, Andreea Bălan a vorbit despre începutul relației cu Victor Cornea și faptul că acesta i-a dezvăluit încă de la început că are un copil dintr-o relație anterioară.

„Sper să fie și el (n. red. de sărbători). La ziua lui a fost, la ziua Ellei a fost, ne înțelegem foarte bine. Faptul că Victor are un băiețel, un copil, a contat foarte mult ca eu să-mi doresc această relație pentru că era un factor important ca bărbatul cu care urma să-mi întemeiez o familie, eu având doi copii, era important să aibă un copil, să nu se mai pună problema de un alt copil. Faptul că Victor mi-a spus de la prima întâlnire că are un băiețel a fost unul dintre punctele decisive pentru a-mi dori să avem o relație”, a declarat Andreea Bălan pentru Antena Stars, citată de spynews.ro.

Citește și:
Monica Bîrlădeanu, primele declarații după ce s-a zvonit că ar fi însărcinată: „Un an nou bun'

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people