Andreea Bălan, mărturisiri despre fiicele ei, Ella și Clara: „Nu mi se pare greu să fii mamă singură”

Andreea Bălan a vorbit despre cum este să le crească singură pe fiicele ei, Ella și Clara.

Andreea Bălan, mărturisiri despre fiicele ei, Ella și Clara: "Nu mi se pare greu să fii mamă singură"

Andreea Bălan și fostul ei soț, George Burcea, au împreună două fete. Artista le crește singură pe Ella și Clara după divorțul mediatizat de actor.

Andreea Bălan are parte și de sprijinul mamei ei când vine vorba de creșterea fetelor ei și se simte recunoscătoare pentru acest lucru, mai ales că astfel se poate preocupa și de cariera ei. 

„Mama locuiește cu noi și e foarte important să ai pe cineva care să fie zi de zi în casă. Și mama e cea care ține casa, de la cumpărături, la casă, la tot ce ține de organizarea casei. Și atunci mie îmi permite timpul să mă ocup de carieră. În fiecare zi eu le iau de la grădiniță și apoi petrecem câteva ore împreună, fie mergem la mall, fie la cățărat, fie patinăm, tot felul de activități”, a declarat Andreea Bălan în emisiunea FRESH by UNICA, scrie unica.ro

În ceea ce privește rolul de mamă singură, Andreea Bălan susține că nu îi este greu. Artista și mama ei sunt cele care se ocupă de creșterea și educația celor două fetițe. Deși a trecut prin mai multe experiențe grele care au pus-o la încercare, cântăreața nu regretă nimic din trecutul ei. 

„Mi-am dorit dintotdeauna doi copii și mă bucur foarte mult că am două fetițe și că au vârste apropiate. Și viața ți se schimbă în totalitate, un părinte știe. Adică, dintr-o dată, punctul de gravitație nu mai ești tu, e copilul tău. (…) Indiferent de cum e viața mea și faptul că am divorțat, eu sunt foarte fericită cu ceea ce s-a întâmplat. Pentru că, acum, eu cu mama le cresc, noi le educăm cum dorim noi, le oferim tot ce e mai bun. Nu regret absolut nimic din ce s-a întâmplat și mi-am asumat orice decizie! Nu mi se pare greu să fii mamă singură și să-ți crești copiii singură, nu mi se pare greu! Adică, spun asta pentru toate mamele care sunt în această situație, din contră, în anumite aspecte, mi se pare mult mai bine așa!”.

Andreea Bălan a mai spus că tatăl fiicelor ei este plecat în cea mai mare parte a timpului și că nu se consultă cu el când vine vorba de decizii care le vizează pe Ella și Clara. 

„E minunată viața când tu iei deciziile și faci ce vrei tu. E minunat că nu trebuie să te mai consulți. În fine, în situația de față, tatăl lor e și mult plecat și atunci toate deciziile le iau eu, nu trebuie să mă consult cu el și e minunat. Adică, mie îmi convine așa!”, a mai spus Andreea Bălan. 

Citește și:
Kristina Cepraga, dezvăluiri despre fiica ei în vârstă de 8 ani: „Probabil că mulți o să mă condamne că am făcut alegerea aceasta'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people