Andreea Bălan, în vacanță alături de fiicele ei, Ella și Clara, și partenerul ei, Victor Cornea. Ce destinație au ales

Andreea Bălan a plecat într-o vacanță împreună cu cele două fiice ale ei și partenerul ei, Victor Cornea.

Andreea Bălan, în vacanță alături de fiicele ei, Ella și Clara, și partenerul ei, Victor Cornea. Ce destinație au ales

Andreea Bălan se bucură de o vacanță fabuloasă alături de fiicele ei, Ella și Clara, dar și de partenerul ei de viață, Victor Cornea. Au ales să meargă în Laponia, acolo unde au parte de experiențe inedite, fapt care le încântă extrem de tare pe fetițele artistei, care vor avea ocazia să îl cunoască și pe Moș Crăciun.

Andreea Bălan a împărtășit pe rețelele de socializare mai multe cadre din vacanța pe care o petrece în Laponia. Artista le-a filmat pe fiicele ei, Ella și Clara, care sunt fericite de acest loc desprins din povești. 

„Am plecaat în Laponiaa la Moș Crăciun. E prima vacanță în 5. Sunt taree fericită și recunoscătoare pentru tot”, a povestit Andreea Bălan pe Instagram. 

Cântăreața și-a ținut la curent urmăritorii cu toate experiențele pe care le trăiește în Laponia împreună cu fiicele ei și Victor Cornea. 

„Azi este ziua cea magică în care ne întâlnim cu Moș Crăciun în Laponia. Suntem tare fericiți și emoționați că trăim aceste momente. Ne-am trezit devreme și după un mic dejun copios am plecat spre căsuța Moșului nostru drag. Aici aveți clipele minunate de dinaintea întâlnirii cu el. Am mers cu sania pe un lac înghețat și apoi am dat de mâncare renilor Moșului. După un traseu magic prin pădurea fermecată, Clopoțica ne-a așteptat și ne-a condus în căsuța lui.”

De asemenea, artista a filmat și întâlnirea pe care fetițele ei, Ella și Clara, au avut-o cu Moș Crăciun. 

„Întâlnirea cu Moș Crăciun a fost unică, magică și plină de emoție. Moșul ne-a primit cu turtă dulce și cadouri. Știa foarte multe lucruri despre Ella și Clara, le-a lăudat, a dat sfaturi înțelepte și a citit scrisorile pentru el. Știa până și cum se numesc pisicuțele noastre. Am avut lacrimi în ochi pe tot parcursul întâlnirii, iar copilul din mine a fost cel mai fericit. Sunt cea mai fericită pentru Ella și Clara deoarece sunt clipe pe care nu le vor uită niciodată Magia există! Doar trebuie să crezi!”

Recent, s-a aflat un detaliu pe care nu mulți îl știau până acum despre Victor Cornea. Jucătorul de tenis are un copil, un băiat în vârstă de 10 ani, pe nume Luca, dintr-o relație anterioară. Victor Cornea a făcut câteva declarații despre relația pe care o are cu fiul său, dar și cu mama lui. El a precizat că se preocupă de educația lui și chiar i-a oferit ajutorul spre o carieră în lumea sportului.

„Am o relație foarte bună cu el, cu copilul meu, Luca, dar și cu mama lui, Irina, o fată pe care am cunoscut-o cu ceva vreme în urmă, pe când eram mult mai tânăr. Irina este bucureșteancă și am avut o poveste frumoasă de dragoste, cândva. Așa a fost situația atunci, eu am stat mult timp în Statele Unite în acea perioadă… Am avut o relație bună, dar am decis să o luăm fiecare pe drumul lui, cu propria lui carieră! Luca are 10 ani, este clasa a V-a și stă cu mama lui în București și a ales să joace fotbal, nu tenisul de câmp, după modelul meu. Nu l-am constrâns, ba chiar l-am ajutat să se înscrie la Dinamo, la o grupă de copii, un club la care de altfel activez și eu. Vă asigur că mă înțeleg foarte bine cu băiatul meu, nici vorbă de a-mi uita de îndatoririle ce-mi revin”, a mărturisit Victor Cornea pentru cancan.ro

Votează-ți aici favoriții la ELLE Style Awards 2023 și câștigă super premii!

Victor Cornea a mai spus că partenera lui, Andreea Bălan, a făcut cunoștință cu Luca. De asemenea, fiul lui le știe și pe Ella și Clara, fetele pe care artista le are din relația cu fostul ei partener, George Burcea.

„Luca a fost și la ziua mea de naștere și a fost prezent și la ziua Elei (n.r. Andreea Bălan, actuala iubită a lui Victor Cornea). Se înțelege bine și cu Ela, așa că nu există probleme! Nu înțeleg deloc de unde vin anumite acuze la adresa mea, pe acest subiect, mai ales că nu am ascuns niciodată copilul…”, a completat Victor Cornea pentru sursa menționată anterior.

Citește și:
Andreea Berecleanu face dezvăluiri despre relația cu soțul ei, Constantin Stan: „Când am hotărât să facem pasul către căsătorie…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people