Andreea Bălan, imagine inedită alături de Novak Djokovic. Artista este prezentă la Australian Open împreună cu Victor Cornea

Andreea Bălan s-a fotografiat alături de celebrul tenismen Novak Djokovic în timpul turneului Australian Open.

Andreea Bălan, imagine inedită alături de Novak Djokovic. Artista este prezentă la Australian Open împreună cu Victor Cornea

Andreea Bălan a participat la Australian Open pentru a oferi sprijin iubitului ei, Victor Cornea. În timpul evenimentului, vedeta a fost martora unui moment unic, surprinzându-l pe Novak Djokovic, liderul mondial în tenis.

Andreea Bălan, fotografie inedită cu Novak Djokovic

Andreea Bălan l-a însoțit pe Victor Cornea la Australian Open, desfășurat în Melbourne Park, Australia. Artista nu a ratat ocazia de a-l întâlni și pe marele jucător de tenis Novak Djokovic, care deține 24 de trofee de Grand Slam. Cu această ocazie, cântăreața a făcut o fotografie cu tenismenul, pentru a-i rămâne amintire acest moment special.

„Doamnelor și domnilor, legenda vie a lumii tenisului #no1, singura, @djokernole 🎾👏🏻 Cu câteva minute înainte de primul său tur @australianopen 🚀”, a scris Andreea Bălan pe Instagram.

Victor Cornea s-a antrenat intens în pregătirea pentru Australian Open și a călătorit alături de partenera sa, Andreea Bălan, pentru a participa la turneu. Artista îl susține pe iubitul său în fiecare moment și împărtășește pe rețelele de socializare experiențele lor în Australia, vorbind despre activitățile desfășurate și impresiile ei despre țară.

În timpul șederii sale în Australia, Andreea Bălan a avut oportunitatea de a explora o lume cu totul nouă, întâlnind ursuleți Koala și hrănind canguri. Artista a trăit fiecare moment cu bucurie, savurând experiențele ca un copil, și a surprins aceste amintiri în imagini.

„Azi am văzut pentru prima oară ursuleți Koala, am hrănit canguri și wallabii și m-am bucurat ca un copil (tot timpul mă bucur ca un copil). Sunt așa drăgălași și liniștiți. Călătorind, învățăm foarte multe despre noi, cum să ne bucurăm de viață, de natură, de prezent, de oamenii pe care îi iubim, călătoriile ne arată cât de mici suntem în acest univers. Pentru clipele petrecute aici trebuie să fim foarte recunoscători”, a transmis Andreea Bălan pe Instagram.

Andreea Bălan și jucătorul de tenis Victor Cornea formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, chiar dacă sunt adesea separați de distanță. Din cauza profesiei sale, sportivul călătorește frecvent, însă Andreea Bălan a găsit o soluție pentru a menține legătura. Îl însoțește la turnee și se bucură de fiecare ocazie pentru a petrece împreună vacanțe minunate. Recent, cei doi au plecat în Australia.

Astfel, Victor Cornea este în prezent în turneu și se află în Australia. Cu toate acestea, sportivul nu a petrecut mult timp singur, deoarece Andreea Bălan și-a pregătit bagajele și l-a însoțit. Artista a ajuns și ea în Australia și se bucură acum de o vacanță luxoasă cu cinci stele la un hotel superb.

„Am ajuuuns în Australiaaa. Cea mai îndepărtată destinație în care am fost vreodată. Nu credeam și nu visam că voi ajunge aici. Sunt întâmpinată și condusă către iubitul meu Victor, care mă așteaptă cu nerăbdare. După un drum lungă, în sfârșit îl îmbrățișez și-l pup pe iubitul meu de care mi-a fost foarte, foarte, foarte dor. Ne iubim cel mai mult și ne-a fost foarte dor unul de celălalt. Abia aștept aventura australiană!”, a scris Andreea Bălan la scurt timp după ce a aterizat în Australia.

Citește și:
Premiile EMMY – toate imaginile pe care chiar merită să le vezi

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people