Andreea Bălan, dezvăluiri surprinzătoare despre rivalitatea din showbiz: „Așteptările celor din jur sunt, de fapt, despre ei”

Andreea Bălan a vorbit sincer despre rivalitatea dintre artiști și prieteniile adevărate din showbiz.

Andreea Bălan este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România. A atins faima de mică și de atunci a rămas constant printre cei mai populari artiști din țară. La doar 14 ani, și-a început cariera în trupa André, alături de Andreea Antonescu, cunoscând un succes răsunător.

Andreea Bălan, despre prieteniile din showbiz

Ulterior, cele două au reluat colaborarea, însă după ce au participat la „America Express”, au decis să încheie prietenia. În cadrul emisiunii Fresh by Unica, Andreea Bălan a explicat de ce este dificil să își facă prieteni în lumea muzicală.

„Poate să existe, într-adevăr, (prietenie adevărată în showbiz – n.red.) dacă acea prietenie este poate de dinainte să devii celebru. Și mai poate fi un exemplu, când ambele persoane sunt la un anumit nivel de vindecare sau la o anumită trezire spirituală, încât să existe o empatie reciprocă. Pentru că în showbiz este foarte, foarte greu. Și e clar că tu vrei să ai succes mai mare decât X, Y, Z, nu? Și până la urmă, nu știu cât de mult e loc pentru toată lumea. Până la urmă la radio e un top 10, intră câțiva artiști. Și normal că vrei să fii unul dintre aceia puțini care au succes. Și există un pic de tensiune și rivalitate. Și atunci aceste prietenii trebuie să fie foarte autentice, sincere și să aibă o anumită vindecare fiecare dintre acești oameni, încât să existe empatie. Pentru că tu reușești să ajungi să te conectezi cu cineva doar la nivelul la care te conectezi cu tine. Și tu, dacă ai trecut prin niște experiențe, te-ai vindecat, ți-ai vindecat traumele, automat poți să te conectezi și cu celălalt, indiferent că-i din showbiz sau din alt domeniu”, a declarat Andreea Bălan la „Fresh by Unica.

În același interviu, Andreea a discutat despre modul în care face față presiunilor și așteptărilor impuse de cei din jur, dar și despre cum s-a transformat viziunea ei asupra faimei pe parcursul carierei sale.

„Odată ce te-ai maturizat și ai căutat în tine, îți dai seama că tu ai nevoie doar de propria ta validare. Și nu-ți mai pasă de acele așteptări. Așteptările celor din jur sunt, de fapt, despre ei. Oamenii, când te critică, de fapt vorbesc despre ei. Important este să-ți găsești pasiunea în viață, să faci totul cu o dedicare profundă și cu o dragoste nemărginită pentru acea carieră sau acel hobby sau indiferent de ce faci tu, iar apoi oamenii din exterior pur și simplu vor vedea ceea ce faci tu și te vor admira sau nu. Și dacă nu te admiră, nu e problema ta”, a mai spus Andreea Bălan.

Ce spune artista despre relația cu George Burcea

Andreea Bălan a vorbit acum ceva timp despre relația actuală dintre ea și fostul ei soț, George Burcea. Artista a spus și cum privește actorul povestea de dragoste actuală dintre ea și Victor Cornea.

„Victor are și el un băiețel și atunci înțelege și știe ce înseamnă. Are empatie și lucrul ăsta chiar ne-a legat foarte mult. De la început am stabilit că nu vom mai avea un alt copil, că nu ne dorim. Și se înțelege de minune cu Ella și Clara. Fetițele îl iubesc foarte mult și sunt foarte fericite când vine acasă câteva zile pe săptămână și se joacă împreună. De asemenea, tatăl lor este încântat că eu am o relație atât de sănătoasă și că Victor e prezent în viața lor. Fetițele au parte de iubire din mai multe părți, ceea ce e un lucru minunat. Adică au cumva două familii unde pot merge”, a declarat Andreea Bălan în emisiunea Fresh by Unica.

Citește și:
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, mesaj neașteptat pe rețelele de socializare: „Că am rămas, că am plecat. Că am amăgit sau dezamăgit…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people