Andreea Bălan, dezvăluiri despre cum a ajuns la pacea și echilibrul interior, după divorț: „Noi dăm lucrurilor însemnătate”

Andreea Bălan a vorbit deschis despre cum și-a găsit puterea să ierte și să își găsească liniștea și pacea.

Andreea Bălan și Victor Cornea se bucură de o relație de un an și jumătate, iar artista și-a găsit în sfârșit fericirea după despărțirea de George Burcea. Pentru a ajunge la pace interioară și echilibru, Andreea a trebuit să învețe să ierte, atât pe sine, cât și pe cei care i-au greșit, inclusiv pe tatăl ei și pe fostul soț.

Andreea Bălan, despre cum a reușit să îi ierte pe ce care i-au greșit

Divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea a fost unul dificil, plin de reproșuri și cuvinte aspre. Cei doi împart responsabilitatea pentru creșterea fetelor lor, Ella și Clara. O bună perioadă de timp, cei doi s-au certat în instanță.

Cu toate acestea, artista consideră că relația împlinită pe care o are acum cu Victor Cornea este rezultatul faptului că a reușit să ierte persoanele care au rănit-o, printre care se numără și tatăl ei, Săndel Bălan, precum și fostul soț, George Burcea.

„Exteriorul este doar oglinda interiorului tău. Când vezi că ceva nu se întâmplă, adică tu îți dorești anumite lucruri și vrei să manifești, dar nu ți se întâmplă, înseamnă că undeva în interiorul tău nu ai vindecat niște lucruri. Manifestarea este direct proporțională cu vindecarea traumelor tale. Nu ai cum să-ți realizezi cele mai frumoase visuri atât timp cât tu nu te vindeci în interior”, a spus Andreea Bălan, la Fresh by Unica.

„Încă mai ai acele bagaje emoționale pe care le cari după tine și care te trag în jos. Și acele bagaje emoționale sunt oamenii care ți-au făcut rău. Cum renunți la acea greutate din sufletul tău? Prin iertare. N-ai cum altfel.”

„Chiar dacă oamenii ăia mai sunt în viața ta sau nu, sau au murit, tu faci acele iertări în interiorul tău. Până la urmă, viața este doar perspectiva ta. Viața se întâmplă la noi în creier. Noi dăm lucrurilor însemnătate”, a continuat jurata de la „Te Cunosc de Undeva”

Andreea Bălan a vorbit acum ceva timp despre relația actuală dintre ea și fostul ei soț, George Burcea. Artista a spus și cum privește actorul povestea de dragoste actuală dintre ea și Victor Cornea.

„Victor are și el un băiețel și atunci înțelege și știe ce înseamnă. Are empatie și lucrul ăsta chiar ne-a legat foarte mult. De la început am stabilit că nu vom mai avea un alt copil, că nu ne dorim. Și se înțelege de minune cu Ella și Clara. Fetițele îl iubesc foarte mult și sunt foarte fericite când vine acasă câteva zile pe săptămână și se joacă împreună. De asemenea, tatăl lor este încântat că eu am o relație atât de sănătoasă și că Victor e prezent în viața lor. Fetițele au parte de iubire din mai multe părți, ceea ce e un lucru minunat. Adică au cumva două familii unde pot merge”, a declarat Andreea Bălan în emisiunea Fresh by Unica.

Artista a renunțat la procesele împotriva lui George Burcea

Andreea Bălan și George Burcea au avut mai multe procese de-a lungul acestor ani. Cu toate acestea, artista a decis să renunțe la lupta juridică.

„Am renunțat la procese, ca să eliberez energia negativă. Eu care de obicei nu renunț… era poate o luptă din ego, ca să-mi demonstrez mie. Mi se părea mie că nu e corect ce s-a întâmplat, dar în viață uneori trebuie să mai lași și de la tine, chiar dacă tu știi poate că ai dreptate. Trebuie să rupi cordonul ăla energetic și i-am făcut și lui un bine, s-a liniștit și el, drept dovadă e liniște și pace peste tot, e totul foarte bine. Înainte ca noi doi să avem o discuție față în față de împăcare, în sufletul meu a trebuit să am niște discuții. Eu cred că el a simțit asta, pentru că apoi a venit și am avut o discuție foarte prietenoasă”, a spus Andreea Bălan în cadrul podcastului „Te ascult”, moderat de Ilinca Vandici.

După toată această perioadă agitată, Andreea Bălan și George Burcea s-au împăcat, iar artista a decis să încheie toate procesele pe care le avea cu fostul ei soț.

„Le-am încheiat procesele. Totul e ok. (…) Am stabilit că nu mai vorbim unul despre celălalt și gata. Așa am stabilit. E mai bine pentru amândoi, dar și pentru fetițele noastre”, a povestit artista pentru VIVA!.

Citește și:
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, mesaj neașteptat pe rețelele de socializare: „Că am rămas, că am plecat. Că am amăgit sau dezamăgit…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people