Andreea Bălan, despre relația din prezent cu George Burcea, după ce a renunțat la procese: „Cred că el a simțit asta”

Andreea Bălan a oferit detalii despre relația cu George Burcea și procesele juridice.

După numeroase conflicte în instanță, Andreea Bălan a finalizat toate litigiile cu George Burcea. Artista admite că orgoliul a jucat un rol important în scandalul cu tatăl copiilor ei și nu a fost dispusă să renunțe la procesele împotriva lui. Ea a simțit o eliberare de energia negativă în momentul în care au ajuns la o înțelegere și au pus capăt disputelor juridice.

Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit pe 15 septembrie 2019, iar la începutul anului 2020 s-au despărțit. Cântăreața a confirmat la vremea respectivă informația prin intermediul unui mesaj publicat pe rețelele de socializare, după ce în presă apăruse mai multe zvonuri despre o posibilă separare. Artista și actorul au împreună două fetițe, pe Ella și Clara.

Andreea Bălan a renunțat la procesele împotriva lui George Burcea

Andreea Bălan și fostul ei soț, George Burcea, au trecut printr-un divorț mediatizat și cu mai multe ocazii au făcut acuzații dure unul la adresa celuilalt. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate după o relație de cinci ani și au avut mai multe procese de-a lungul acestor ani. Cu toate acestea, artista a decis să renunțe la lupta juridică.

„Am renunțat la procese, ca să eliberez energia negativă. Eu care de obicei nu renunț… era poate o luptă din ego, ca să-mi demonstrez mie. Mi se părea mie că nu e corect ce s-a întâmplat, dar în viață uneori trebuie să mai lași și de la tine, chiar dacă tu știi poate că ai dreptate. Trebuie să rupi cordonul ăla energetic și i-am făcut și lui un bine, s-a liniștit și el, drept dovadă e liniște și pace peste tot, e totul foarte bine. Înainte ca noi doi să avem o discuție față în față de împăcare, în sufletul meu a trebuit să am niște discuții. Eu cred că el a simțit asta, pentru că apoi a venit și am avut o discuție foarte prietenoasă”, a spus Andreea Bălan în cadrul podcastului „Te ascult”, moderat de Ilinca Vandici.

După toată această perioadă agitată, Andreea Bălan și George Burcea s-au împăcat, iar artista a decis să încheie toate procesele pe care le avea cu fostul ei soț.

„Le-am încheiat procesele. Totul e ok. (…) Am stabilit că nu mai vorbim unul despre celălalt și gata. Așa am stabilit. E mai bine pentru amândoi, dar și pentru fetițele noastre”, a povestit artista pentru VIVA!.

În prezent, George Burcea este într-o relație cu Viviana Sposub, iar Andreea Bălan formează un cuplu cu Victor Cornea.

„E cea mai liniștită și frumoasă iubire pe care o trăiesc și, într-adevăr, și cea mai liniștită și frumoasă perioadă. Pentru că, într-adevăr, e prima dată când mi s-au aliniat toate. De-a lungul anilor, fie mi-a mers în carieră foarte bine și pe partea personală mai puțin, sau invers. A fost o perioadă când a mers bine pe plan personal și, poate, cariera mai puțin. Acum merg ambele. Și exteriorul este reflectat de interior. Și dacă tu ești bine pe interior bine și fericit, și exteriorul este la fel. Și poate eu nu eram bine cu mine și atunci exteriorul arăta așa”, a mai povestit Andreea Bălan pentru sursa citată.

Citește și:
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, mesaj neașteptat pe rețelele de socializare: „Că am rămas, că am plecat. Că am amăgit sau dezamăgit…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people