Andreea Bălan, declarații inedite despre relația cu Victor Cornea: „M-a atras la el disciplina, performanța, ambiția”

Andreea Bălan a confirmat relația cu jucătorul de tenis Victor Cornea.

Andreea Bălan, declarații inedite despre relația cu Victor Cornea: "M-a atras la el disciplina, performanța, ambiția"

Andreea Bălan a preferat ca după divorțul mediatizat de fostul ei soț, George Burcea, să nu mai dezvăluie detalii ce țin de viața ei amoroasă și să fie discretă. Însă, de câteva săptămâni au apărut speculații conform cărora artista ar fi implicată într-o nouă relație, mai exact cu Victor Cornea, un jucător român de tenis, originar din Sibiu, în vârstă de 29 de ani. Totul a început după ce, pe rețelele de socializare, cei doi au pus fotografii din același loc, atunci când se aflau la Stuttgard. Artista s-a filmat ulterior alături de iubitul ei pe terenul de tenis, iar mai apoi într-o mașină decapotabilă, în timp ce se plimbau.

Andreea Bălan a confirmat relația cu Victor Cornea în cadrul unui interviu acordat Observatorul Antenei 1, declarându-se foarte fericită.

„Iubirea este foarte importantă în viață. Suntem la început și sunt foarte fericită”, a declarat artista despre relația cu Victor Cornea.

Mai mult decât atât, cei doi au și planuri pentru perioada următoare, dar nu este vorba despre o vacanță, ci de participarea lui Victor Cornea la unul dintre cele mai importante turnee de tenis din lume.

„Mergem la Wimbledon, avem meci acolo”, a mărturisit artista în cadrul interviului.

De asemenea, pe 23 iunie 2023, cu ocazia aniversării ei, Andreea Bălan a publicat o serie de fotografii cu iubitul ei, Victor Cornea, în ipostaze tandre.

„Azi, de ziua mea, vreau să împărtășesc cu voi, dragilor, că iubesc, sunt iubită și sunt mai fericită ca niciodată”, a scris Andreea Bălan pe Instagram.

Ulterior, artista a vorbit deschis despre relația cu jucătorul de tenis, dar și de diferența de vârstă de nouă ani dintre ei.

„În ultimii doi ani nu prea am mai vorbit de viața personală, pentru că am considerat că trebuie să-mi iau timp ca să fiu singură și să lucrez cu mine. A trebuit să mă calibrez. Să unesc partea de pe scenă cu partea umană și când am eliberat toate energiile negative, Universul mi-a dat tot ceea ce îmi doream, o persoană foarte potrivită pentru mine.

Vi se pare că eu arăt de vârsta mea? Eu arăt cu cel puțin 10 ani mai tânără și atunci nu se simte, nu se vede, și întotdeauna am simțit că eu o să fiu cu cineva mai tânăr decât mine. Asta am simțit eu în manifestările și meditațiile mele. Mă simt foarte tânără, eu ca și suflet sunt tânără și mă comport copilărește.”, a declarat Andreea Bălan, în exclusivitate, la Antena Stars, citată de Spynews.ro.

Andreea Bălan a vorbit și despre calitățile care au atras-o la actualul ei partener.

„M-a atras la el disciplina, performanța, ambiția. Eu am crezut că sunt disciplinată, dar nu. Disciplina este foarte mare și foarte importantă. Sunt foarte mândră de toate realizările lui și de tot ce a făcut. Sunt multe planuri, pentru că sunt cea mai mare susținătoare a lui și merg acolo unde are meciuri. Îmi place foarte mult să-l însoțesc.”, a mai mărturisit Andreea Bălan în cadrul aceluiași interviu.

Citește și:
Shakira, noi aluzii la infidelitatea lui Gerard Pique în noua sa piesă

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people