Andreea Bălan, dată afară din emisiunea „Te cunosc de undeva!” de la Antena 1? Care ar fi motivul

Andreea Bălan ar fi fost dată afară din juriul emisiunii "Te cunosc de undeva!" de la Antena 1.

Andreea Bălan nu ar mai fi în juriul show-ului „Te cunosc de undeva!” de la Antena 1. Artista a început să facă parte din proiectul de televiziune în 2012, de atunci evaluând prestațiile concurentelor și concurenților din emisiune. 

Conform surselor citate de publicația cancan.ro, Andreea Bălan ar fi fost dată afară din juriul emisiunii „Te cunosc de undeva!” de la Antena 1. Motivul ar avea legătură cu diversele nemulțumiri pe care artista le-ar avea despre mai multe lucruri, cum ar fi machiaj sau balet. Aceeași sursă mai transmite faptul că vedeta ar fi avut un comportament nepotrivit față de echipa de producție și ar fi făcut reproșuri. Până acum, Andreea Bălan și postul de televiziune Antena 1 nu au făcut declarații oficiale despre aceste zvonuri privind plecarea artistei din emisiune. 

Andreea Bălan este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România. A atins faima de mică și de atunci a rămas constant printre cei mai populari artiști din țară. La 14 ani, și-a început cariera în trupa André, alături de Andreea Antonescu, cunoscând un succes răsunător. Formația a fost înființată în 1998, iar în 2004 cele două artiste au decis să aibă cariere solo.

În 2019, după ce Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator, i-a propus Andreei Antonescu să se reunească pe scenă. Dar, după participarea lor în emisiunea „America Express”, nu au mai continuat proiectul muzical și s-au distanțat. În cadrul emisiunii Fresh by Unica, Andreea Bălan a explicat de ce este dificil să își facă prieteni în lumea muzicală.

„Poate să existe, într-adevăr, (prietenie adevărată în showbiz – n.red.) dacă acea prietenie este poate de dinainte să devii celebru. Și mai poate fi un exemplu, când ambele persoane sunt la un anumit nivel de vindecare sau la o anumită trezire spirituală, încât să existe o empatie reciprocă. Pentru că în showbiz este foarte, foarte greu. Și e clar că tu vrei să ai succes mai mare decât X, Y, Z, nu? Și până la urmă, nu știu cât de mult e loc pentru toată lumea. Până la urmă la radio e un top 10, intră câțiva artiști. Și normal că vrei să fii unul dintre aceia puțini care au succes. Și există un pic de tensiune și rivalitate. Și atunci aceste prietenii trebuie să fie foarte autentice, sincere și să aibă o anumită vindecare fiecare dintre acești oameni, încât să existe empatie. Pentru că tu reușești să ajungi să te conectezi cu cineva doar la nivelul la care te conectezi cu tine. Și tu, dacă ai trecut prin niște experiențe, te-ai vindecat, ți-ai vindecat traumele, automat poți să te conectezi și cu celălalt, indiferent că-i din showbiz sau din alt domeniu”, a declarat Andreea Bălan la „Fresh by Unica.”

În același interviu, Andreea Bălan a discutat despre modul în care face față presiunilor și așteptărilor impuse de cei din jur, dar și despre cum s-a transformat viziunea ei asupra faimei pe parcursul carierei sale.

„Odată ce te-ai maturizat și ai căutat în tine, îți dai seama că tu ai nevoie doar de propria ta validare. Și nu-ți mai pasă de acele așteptări. Așteptările celor din jur sunt, de fapt, despre ei. Oamenii, când te critică, de fapt vorbesc despre ei. Important este să-ți găsești pasiunea în viață, să faci totul cu o dedicare profundă și cu o dragoste nemărginită pentru acea carieră sau acel hobby sau indiferent de ce faci tu, iar apoi oamenii din exterior pur și simplu vor vedea ceea ce faci tu și te vor admira sau nu. Și dacă nu te admiră, nu e problema ta”, a mai spus Andreea Bălan.

Citește și:
Gina Pistol, dezvăluiri inedite despre revenirea în televiziune și noul sezon MasterChef: „E o provocare care a venit în cel mai bun moment'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people