Andreea Bălan, confesiuni neașteptate despre Victor Cornea. De ce este convinsă că relația lor va rezista în timp: „Suntem învățați cu toxicitate…”

Artista a vorbit despre relații toxice pe care le-a avut și cum se raportează la cea cu jucătorul de tenis.

De un an, Andreea Bălan este într-o relație fericită cu Victor Cornea, deși deseori sunt nevoiți să stea separați din cauza programului încărcat al fiecăruia. Artista își împarte timpul între familie, partener și carieră, dar prioritatea ei rămâne creșterea cele două fiice.

Andreea Bălan trăiește o relație așa cum a visat cu Victor Cornea și este convinsă că povestea lor de dragoste este menită să treacă testul timpului.

„Mi se pare că ne știm de-o viață, clar am fost într-o viață anterioară împreună. Mi se pare că suntem făcuți unul pentru celălalt și știm clar că vom rămâne împreună. Iar această claritate o poți afirma și o dobândești după o anumită vârstă și după ce trăiești anumite relații eșuate”, a mai spus Andreea Bălan, la Fresh by Unica.

În cadrul aceluiași interviu, artista a vorbit despre relații toxice pe care le-a avut și cum se raportează la cea cu jucătorul de tenis.

„Spre deosebire de toate celelalte relații de dinainte, această relație curgea prea frumos, prea simplu. Când e prea frumos să fie adevărat, crezi că sigur urmează să se întâmple ceva. Noi nu suntem învățați de mici cu fericirea, cu iubirea, cu linișitea. Suntem învățați cu toxicitate, cu urcușuri și coborâșuri. E complet greșit. Trebuie să învățăm corpul să nu mai aibă nevoie de acel cortizol creat de toxicitate. Mi-am dat seama că așa e firesc și că ceea ce trăisem în relațiile anterioare, nu contează din vina cui, a mea, a respectivilor, nu era sănătos 100%. În momentul în care întâlnești un om care e echilibrat, sănătos, și tu ești în transformare, altfel curge relația. Victor, și pentru că e sportiv de performanță, a evoluat și s-a transformat și a crescut altfel. Sportul, disciplina și ambiția, toate l-au adus să fie un om extrem de echilibrat. Când doi oameni deja vindecați se întâlnesc, altfel curge relația”, a mai spus Andreea Bălan pentru sursa citată.

De ce Andreea Bălan nu își dorește să se căsătorească cu Victor Cornea

Andreea Bălan trăiește o relație așa cum a visat cu Victor Cornea, însă, momentan, nu își mai dorește să se căsătorească. Artista a recunoscut că nu mai consideră că acest act este necesar, având în vedere legătura profundă dintre ei. Fiind mereu prezenți și sprijinindu-se reciproc, aceștia găsesc forța necesară pentru a merge mai departe, motiv pentru care căsătoria nu este acum o prioritate.

Într-un interviu acordat recent, artista a vorbit deschis despre căsătoria cu partenerul ei și de ce nu vrea să facă acest pas.

„Văd că contează pentru societate. Toată lumea mă întreabă: când te măriți? De ce nu te măriți? Sufletele nu se căsătoresc, sufletele se iubesc! Deci pentru noi nu contează. Mai avem lucruri de făcut, Victor are 30 de ani și este în plină carieră și în plină ascensiune. Este pe locul 68 mondial în tenis, ceea ce înseamnă un lucru extraordinar de greu. El nu are niciodată pauză, joacă 40 de săptămâni pe an. Deci întrebarea asta – când te măriți? este doar aici în 3D, hai să mergem mai departe și să ne dăm seama că iubirea contează”, a povestit Andreea Bălan pentru ciao.ro.

Artista a împlinit recent 40 de ani și se declară extrem de fericită și împlinită pe toate planurile, mai ales că are parte și de susținerea partenerului ei.

„Faptul că am liniște acasă și că știu că mă iubește este cel mai mare confort pe care o femeie poate să îl aibă, ca apoi ea să strălucească și să își facă cariera, pentru că nu am avut niciodată o asemenea liniște și pace”, a mai spus ea pentru sursa citată.

Citește și:
Dana Rogoz, mărturisiri despre cum percepe diferența de vârstă de 19 ani dintre ea și soțul ei: „E firesc ca unii oameni să judece'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people