Andreea Bălan, confesiuni despre rolul de mamă singură și cum își crește fiicele după ce a divorțat: „Nu sunt deloc autoritară”

Artista a vorbit și despre cât de diferite sunt cele două fetițe ale sale.

Andreea Bălan, confesiuni despre rolul de mamă singură și cum își crește fiicele după ce a divorțat: "Nu sunt deloc autoritară"

Andreea Bălan este tot timpul cu zâmbetul pe buze și are o atitudine pozitivă, în ciuda situațiilor dramatice prin care a trecut de-a lungul timpului. Dincolo de problemele de sănătate cu care s-a confruntat, artista a trecut și printr-un divorț cu scandal, iar mai apoi viața ei amoroasă a fost în centrul atenției.

Andreea Bălan și fostul ei soț, George Burcea, au trecut printr-un divorț mediatizat și cu mai multe ocazii au făcut acuzații dure unul la adresa celuilalt. Artista și actorul au împreună două fete, pe Ella și pe Clara. Andreea Bălan și George Burcea au decis să meargă pe drumuri separate după o relație de cinci ani. Deși s-au despărțit, artista este cea care le crește singură pe cele două fete, făcând de mai multe ori mărturisiri despre provocările pe care le-a întâmpinat ca mamă singură.

„Nu sunt deloc autoritară deoarece am două fetițe foarte bine educate. Încerc să le insuflu disciplina prin puterea exemplului. Degeaba îi spui unui copil să facă ceva dacă tu nu faci acel lucru. Ele pur și simplu mă imită cu tot ce fac, de la aranjatul patului, dimineața, la ordinea din cameră sau în dressing, la îngrijirea personală și la modul în care te comporți în societate”, declara Andreea Bălan într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp publicației VIVA!.

Artista a vorbit și despre cât de diferite sunt cele două fetițe ale sale.

„Ella îmi seamănă atât fizic, cât și la comportament. E sensibilă, liniștită și de multe ori cedează în fata Clăriței. Mă regăsesc deoarece și eu eram destul de emotivă și voiam mereu să fie bine. În schimb, Clara are o personalitate foarte puternică și este o năzdrăvană care ne animă de dimineața până seara. Ea face numai ce vrea ea și a trebuit să îmi dezvolt tot felul de strategii ca să mai facă și ce trebuie, nu doar ce dorește – și anume, să se joace non-stop”, a mai spus ea.

Andreea Bălan, dezvăluiri sincere despre câștigurile financiare

Artista are o carieră muzicală de succes și este implicată în proiecte televizate mărețe, iar recent a dezvăluit detalii despre modul în care își gestionează finanțele și cum își asigură traiul pe care și-l dorește pentru copiii ei.

Jurata de la „Te cunosc de undeva” a mărturisit că este atentă la cheltuieli și mereu economisește bani pentru a fi pregătită în cazul unor situații neprevăzute. Această abordare o ajută să-și crească fetele cu încredere, știind că le poate oferi o viață sigură și fără probleme materiale. Andreea este o mamă devotată și hotărâtă să facă tot ce este posibil pentru a oferi celor două fetițe cele mai bune condiții de viață posibile.

„Îi țin la saltea. Nu se știe niciodată. Nu este o glumă. Îi țin în bancă, pentru că trebuie să ai tot timpul. Vin vremurile grele, iar eu am doi copii de crescut singură. Nu din YouTube, din concerte, din publicitate și din televiziune”, a declarat Andreea Bălan la Xtra Night Show.

Citește și:
Cătălina Ponor și Bogdan Jianu s-au căsătorit religios. Imagini inedite de la eveniment

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people