Andreea Bălan a avut parte de o mare surpriză la America Express: „Nu mă așteptam la așa ceva”

Andreea Bălan a fost luată prin suprindere de momentul emoționant pregătit de echipa emisiunii America Express.

Andreea Bălan a avut parte de o mare surpriză la America Express: "Nu mă așteptam la așa ceva"

Andreea Bălan și prietena și colega ei de scenă, Andreea Antonescu, formează o echipă puternică în cadrul show-ului America Express. Cele două se completează reciproc și demonstrează cu fiecare probă faptul că sunt ambițioase și că își doresc să câștige. 

Andreea Bălan a povestit cu mai multe ocazii faptul că a fost la un pas de a renunța la America Express și de a se întoarce acasă deoarece îi era dor de fiicele ei, Ella și Clara. Pe 23 iunie, artista a împlinit 38 de ani și, fiind departe de casă, ziua de naștere a petrecut-o în Guatemala, în competiție. În episodul 22 din America Express, din 20 februarie 2023, cântăreața a avut parte de o surpriză din partea echipei emisiunii. Irina Fodor, prezentatoarea show-ului, i-a arătat un video în care fiicele ei îi fac urări cu ocazia aniversării ei. 

„Acesta a fost pentru mine cel mai emoționant moment din @americaexpressromania. Am început stage-ul 6 cu gândul de a renunța și de a veni acasă, dorul de fetițele mele fiind insuportabil. Vizionând acest filmuleț surpriză în timpul concursului, m-am remontat să rămân în cursă deoarece îmi doresc ca fetițele mele să fie mândre de mine și să aibă o mamă ambițioasă care nu renunță ușor. Deși dorul a fost în continuare foarte greu, am rămas în cursă pentru a le arăta lor că nu renunțăm ușor la nimic”, a scris Andreea Bălan pe Instagram. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Andreea Balan (@andreeabalanofficial)

Momentul pregătit de echipa emisiunii a fost emoționant și pentru restul concurenților, care s-au gândit la persoanele dragi de acasă. După ce a văzut acel video cu fiicele ei, Andreea Bălan a izbucnit în lacrimi. 

Fetițele mele sunt în fiecare secundă în gândul meu. Cel mai mult am stat departe de fetițe 7 zile și acum este enorm pentru mine. Eu sunt deja câștigătoare că vă am pe voi. Nu mai contează cum mă întorc de aici, eu sunt câștigătoare, le am pe ele. Nu mă așteptam la așa ceva și mi s-a făcut și mai tare dor de ele”, a spus Andreea Bălan în emisiune.

Recent, Andreea Bălan a vorbit despre participarea la America Express și despre momentele prin care a trebuit să treacă pentru a se simți pregătită să plece în această aventură. Artista a început o serie de antrenamente intensive cu trei luni înainte de a pleca în competiție.

„În primul rând, ca să vii în acest concurs trebuie să fii foarte puternic mental și fizic. Eu am refuzat ani la rândul, iar anul acesta, cu trei luni înainte, am început să mă antrenez fizic, să fac mai multă sală, mai multe abdomene. Psihic trebuie să fii foarte puternic și să urmărești celelalte sezoane, să vezi unde s-au enervat ceilalți, de ce și să-ți dai seama că nu e nimic personal în momentul în care cineva te refuză la autostop, cineva nu-ți deschide ușa să te primească”, a declarat Andreea Bălan într-un interviu pentru „Xtra Night Show.”

Citește și:
Motivul pentru care Gina Pistol a decis să se retragă din televiziune. Anunțul este oficial: „O să încerc să nu plâng'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people