Andreea Antonescu s-a reîntâlnit cu fostul ei soț. Cei doi au sărbătorit-o pe fiica lor, Sienna

Andreea Antonescu și fostul ei soț, Traian Spak, au sărbătorit-o pe fiica lor, Sienna.

Andreea Antonescu s-a reîntâlnit cu fostul ei soț. Cei doi au sărbătorit-o pe fiica lor, Sienna

Andreea Antonescu și fostul ei soț, Traian Spak, au decis să se despartă în anul 2019. Chiar dacă cei doi nu mai formează un cuplu, artista și fostul ei partener au rămas în relații bune și continuă să se preocupe împreună de creșterea și educația fiicei lor, Sienna. 

Recent, Andreea Antonescu a plecat în Statele Unite ale Americii pentru o ocazie specială. Fiica ei, Sienna, care studiază în Los Angeles, a împlinit 12 ani pe 24 mai. Artista și fostul ei soț, Traian Spak, care locuiește de multă vreme în America, au sărbătorit-o împreună pe Sienna, iar pe rețelele de socializare a apărut și o imagine cu cei doi alături de fiica lor. Sienna a publicat pe contul ei de Instagram o fotografie cu părinții ei, semn că a fost extrem de bucuroasă să îi aibă alături la aniversarea ei. 

Foto: Instagram

În ziua în care Sienna a împlinit 12 ani, Andreea Antonescu i-a transmis pe rețelele de socializare un mesaj înduioșător. 

Sienna mea minunată, tu ești un dar de la Dumnezeu, ești binecuvântată cu suflet bun, cu frumusețe, blândețe, inteligență și înțelepciune, ești o bucurie! Copilul meu drag, îți doresc tot ce este mai bun pe lume, să fii iubită, fericită și să ai oameni buni mereu aproape. Cu tine în suflet, lângă tine întotdeauna! Te iubesc EMON!”, a transmis Andreea Antonescu pe Instagram. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Andreea Antonescu (@andreeaantonescu)

În urmă cu câteva zile, Andreea Antonescu a făcut mărturisiri pe contul ei de Instagram despre plecarea în America și despre fiica ei, Sienna, care locuiește departe de ea. 

„Astăzi o serbăm pe minunata mea @sienna_spak, în avans, ziua ei fiind peste 3 zile!
Numai mamă să nu fii cu sufletul împărțit pe două continente. Am venit într-un suflet în America pentru a fi lângă ea de ziua ei, iar ea nu a bănuit o secundă, deși, undeva în adâncul ei știa că nu voi lipsi. Aceste surprize rămân cele mai frumoase amintiri, pentru că nu avem altceva decât momente. Sienna mea minunată, ești sufletul meu, sunt și voi fi cu tine mereu, oriunde suntem în lumea asta.
La mulți ani, inima mea! Te iubesc EMON!”

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Andreea Antonescu (@andreeaantonescu)

Într-un interviu pentru EGO.ro, Andreea Antonescu a precizat că fiica ei, Sienna, nu a aflat încă despre separarea de Victor Vrînceanu. Deși micuța poate avea acces la anumite știri, atât artista, cât și mama ei încearcă să o țină departe de acestea.

„Nu am discutat încă cu Sienna pe acest subiect, da. Ea mai are acces, (n.r. la știri) dar eu și mama mea încercăm să îi restricționăm, să spunem, unele lucruri. La urma urmei, este un copilaș de 12 ani. Consider că, poate, cea mai bună variantă este să vorbesc cu ea față în față. Întotdeauna mi-am dorit și mi-am promis, încă de când am rămas însărcinată cu Sienna, că o să fac tot posibilul ca să devin cea mai bună prietenă a ei ca ea să aibă încredere în mine, să discute cu mine absolut orice. Nu vreau să îi îngrădesc libertatea și dreptul de a avea prieteni, dar am considerat că, comparativ cu prietenii pe care îi are, eu, cu o experiență de viață și o diferență de vârstă, aș putea să îi dau sfaturi mai înțelepte. Pe de altă parte, în viața aceasta, părinții sunt cei care te iubesc necondiționat și te vor iubi indiferent de situație. Mă gândesc că eu aș fi persoana care ar ști exact ce sfaturi să îi dea, deși am plecat întotdeauna de la premisa că trebuie să ascult foarte mult dorințele și doleanțele ei. Îi explic toate variantele, soluțiile, dar decizia finală îi aparține ei. Până în acest moment, mi-a reușit.

Citește și:
Gabriela Prisăcariu, declarații neașteptate despre cununia religioasă cu Dani Oțil: „Spre dezamăgirea părinților…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people