Andreea Antonescu face noi dezvăluiri despre despărțirea de Victor Vrînceanu, tatăl mezinei sale: „Iubire nu există fără respect, bun simț și adevăr”

Andreea Antonescu și partenerul ei, Victor Vrînceanu, s-au despărțit la câteva luni de când vedeta a născut o fetiță.

Andreea Antonescu face noi dezvăluiri despre despărțirea de Victor Vrînceanu, tatăl mezinei sale: "Iubire nu există fără respect, bun simț și adevăr"

Andreea Antonescu a luat pe toată lumea prin surprindere când a anunțat, în urmă cu câteva luni, despărțirea de partenerul ei de viață, Victor Vrînceanu. Cei doi au devenit părinți în decembrie anul trecut, când artista a născut o fetiță, pe nume Venice Victoria. Deși mulți credeau că cei doi vor forma un cuplu multă vreme, fosta concurentă de la America Express a postat atunci un mesaj prin care dezvăluia că relația lor a ajuns la final, fără să indice însă un motiv concret pentru această situație.

Într-un interviu acordat recent, Andreea Antonescu a făcut noi declarații despre despărțirea de Victor Vrînceanu, tatăl mezinei sale. Invitată în podcastul Ilincăi Vandici, Andreea Antonescu a fost întrebată despre despărțirea de partener, lăsând să se înțeleagă care au fost, de fapt, motivele separării.

„Maturitatea emoțională este responsabilitatea fiecăruia dintre noi. Valorile după care ne clădim acest caracter ne reprezintă. Eu am valorile mele. Îmi place să respect oamenii din jurul meu și să arăt fiecărei persoane din viața mea cât este de importantă pentru mine. Iubire nu există fără respect, bun simț și adevăr. Ca orice femeie, am nevoie și dorințe. Țin mult la nevoile mele.”, a spus Andreea Antonescu despre despărțirea de Victor Vrînceanu, în podcastul cu Ilinca Vandici.

Andreea Antonescu a mai mărturisit că pune mare preț pe comunicare și pe concordanța dintre vorbele și faptele unei persoane.

„Îmi place comunicarea deschisă. Știu că orice se poate obține prin comunicare, vorbe frumoase și blândețe, iar în momentul în care îmi dau seama că nu sunt pe drumul pe care mi-l doresc, mi-am dat seama că nu este o opțiune pentru mine. De multe ori ajungem să realizăm că vorbele de la început și faptele ulterioare nu se duc în aceeași direcție. Și atât am de spus.”, a continuat Andreea Antonescu.

Ce spune Victor Vrînceanu despre despărțirea de Andreea Antonescu

În urmă cu câteva săptămâni, Victor Vrînceanu a vorbit acum pentru prima dată despre despărțirea de Andreea Antonescu, cu care are o fetiță adorabilă, pentru care au ales numele Victoria Venice.

„Nu a fost o despărțire în care cineva lasă pe altcineva. Am avut o discuție matură, în care am cântărit și analizat totul foarte bine. Și am ajuns la concluzia că este mai bine să ne despărțim acum, fiind vorba de o nepotrivire de caracter care poate ar fi dăunat tare mai târziu. Au existat anumite nemulțumiri de ambele părți, în măsuri egale aș spune eu. Legat de postarea făcută, nu am știut de ea. Ea a publicat-o a doua zi dimineață după discuția avută cu o seară înainte”, a declarat jurnalistul în interviul acordat Cancan.ro.

Victor Vrînceanu a discutat și despre cum se ocupă de îngrijirea fetiței pe care o are cu Andreea Antonescu și la ce înțelegere a ajuns cu artista.

„Aș sta non-stop cu ea (n.red – fetița celor doi)! Nu e suficient, dar asta e situația. Eu i-am propus Andreei să ne împărțim timpul 50%-50%, ca fetița noastră să stea în mod egal cu ambii părinți, dar nu a fost de acord. Mi-a zis că vrea să o țină ea, iar eu să vin să o vizitez când doresc. Asta ar fi însemnat să stau un timp foarte limitat cu fiica mea și nu am putut suporta ideea asta, așa că i-am propus Andreei să o pot lua și eu două weekend-uri pe lună. A fost de acord și m-am bucurat. Noi comunicăm foarte bine în continuare. Deși nu mi-a convenit, sunt conștient că orice copil trebuie să stea în primul rând cu mama lui. I-am spus Andreei că îi stau la dispoziție chiar și atunci când are ea emisiuni sau concerte, să o ajut chiar dacă iubita noastră e la Andreea”, a declarat el pentru sursa citată.

Citește și:
Alina Pușcaș vorbește deschis despre ideea de a deveni mamă pentru a patra oară: „În ultimii 8-9 ani, viața mea s-a schimbat mult…’

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people