Andreea Antonescu, dezvăluri despre relația din prezent cu Andreea Bălan. Cum se înțeleg, de fapt, cele două: „Mai există dispute…”

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au făcut echipă și în cadrul reality show-ului America Express.

Andreea Antonescu, dezvăluri despre relația din prezent cu Andreea Bălan. Cum se înțeleg, de fapt, cele două: "Mai există dispute..."

Andreea Antonescu și Andreea Bălan au format una dintre echipele de vedete care au participat la America Express – Drumul Aurului, cel mai dur reality show din România, care a fost difuzat la Antena 1. Marea Finală a celui mai dur reality show din România a adus la Antena 1 spectaculoasa înfruntare între echipele Andreea Bălan – Andreea Antonescu și Cătălin Bordea – Nelu Cortea, cei din urmă fiind câștigătorii competiției.

Andreea Antonescu și Andreea Bălan au format o echipă de temut la America Express. Cele două se cunosc încă din copilărie, iar prietenia lor nu a încetat niciodată, cu toate că au avut și perioade dificile. În cadrul competiției, artistele au petrecut timp împreună și au reușit să își consolideze și mai bine relația pe care o au de-o viață.

Cântăreața a făcut câteva declarații emoționante referitoare la prietena sa, Andreea Bălan. Deși cele două se cunosc încă din copilărie și au format o trupă de succes împreună, parcursul vieții lor a fost diferit și prietenia lor nu a mai fost la fel de puternică după o perioadă. Cu toate acestea, cele două s-au reunit în urmă cu câțiva ani, iar aventura din America Express le-a făcut să se apropie și mai mult.

Într-un interviu acordat recent, Andreea Antonescu a vorbit despre modul în care ea și Andreea Bălan au devenit și mai apropiate de când amândouă au copii.

„Am realizat de ceva timp că Dumnezeu pe noi două ne-a pus împreună. Și s-a văzut lucrul acesta de-a lungul vieții, chimia care există între noi și coincidențele, eu nu cred în coincidențe, care ni s-au întâmplat amândurora. Suntem amândouă cu două fetițe. Viața ne-a tot pus pe același drum, chiar dacă la diferență de câțiva ani, poate. Eu mi-am dorit ca Andreea să fie familie când am rugat-o să fie nașa fetiței mele, dar mi-am dat seama că e mai mult decât atât. Mi-am dat seama că este ca sora mea și atunci am înțeles că în orice familie, chiar și între surori, chiar și între soră și frate, că și eu am un frate, pe care îl iubesc enorm, mai există dispute. Plecând de la premisa că mi-e soră și că asta-i viața, atunci am realizat mult mai multe. Am înțeles mult mai multe. Astea suntem noi două: două surori puse de Dumnezeu în această viață una lângă alta și bănuiesc că nu contestă nimeni lucrul acesta”, a declarat Andreea Antonescu în interviul acordat playtech.ro.

Vedeta a mai făcut și dezvăluiri despre modul în care s-a schimbat prietenia ei cu Andreea Bălan după ce au participat împreună la America Express.

„Prin America Express ne-am demonstrat că după 20 şi ceva de ani, timp în care noi n-am mai stat atât împreună, avem fix aceeaşi chimie. Ne completăm la fel de bine, ne înţelegem din priviri, ştim când e cazul să cedăm una în faţa celeilalte, ştim când atinge cealaltă o limită şi atunci să cedeze una dintre noi. Experienţa a fost o surpriză plăcută. Atunci eram nişte fetiţe, nişte copile, acum suntem ditamai femeile cu copii acasa. Ne-am completat foarte bine. Deşi a fost foarte riscant pentru că noi am stat două luni şi jumătate nas în nas non stop, secundă de secundă”, a precizat artista pentru FANATIK în urmă cu ceva timp.

Citește și:
Jennifer Aniston, pregătită pentru o nouă relație?

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people